Σκύλος εναντίον Μαϊμούς αλά Aronofsky - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σκύλος εναντίον Μαϊμούς αλά Aronofsky

Ειδήσεις | 28-11-2014 |

Δύο και όχι ένας παλαιστής απασχολούν το Darren Aronofsky αυτή τη φορά. Ο λόγος για ένα βίντεο που τράβηξε ο σκηνοθέτης στην διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Ινδία. Καθώς περπατούσε στο δρόμο είδε ένα σκύλο και μια μαϊμού να παλεύουν παιχνιδιάρικα, χαρίζοντας ένας αξιολάτρευτο θέαμα στους περαστικούς. Όπως άλλωστε θα κάναμε και οι περισσότεροι, ο Aronofsky έβγαλε την κάμερα και αποθανάτισε τη σκηνή και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο Youtube. Δυστυχώς αρχικά είχε μόνο 50 views ενώ αυτή τη στιγμή και μετά τη δημοσίευση του και από άλλα sites έχει φτάσει σχεδόν τις 20.000.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος τιμήθηκε πρόσφατα από τη Humane Society για τη μη χρησιμοποίηση αληθινών ζώων στην ταινία του Noah, δήλωσε:
“Μόνο μια φόρα δημοσίευσα βίντεο στο Youtube. Όταν ήμουν στην Ινδία, είδα ένα σκύλο και μια μαϊμού να παλεύουν. Σκέφτηκα πως ήταν καταπληκτικό. Δεν είχα δει ποτέ σκύλο και μαϊμού να παλεύουν και να παίζουν, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η μαϊμού ξαφνικά πετάγεται προς τα πίσω και πέφτει πάνω στη κάμερα, χτυπάει την κάμερα κατευθείαν στο φακό, μετά νιώθει κατά κάποιον τρόπο αποζημιωμένη που ακουμπάει την κάμερα και επιστρέφει στον αγώνα”.

Δεν ξέρω αν σας άρεσε Ο παλαιστής, αυτούς τους δύο πάντως θα τους λατρέψετε. Ας τον ενθαρρύνουμε και με views μήπως έχει και άλλα κρυμμένα στο συρτάρι του…