Απεριόριστο εισιτήριο για το "Interstellar"; Ναι για να το δεις όσες φορές θες! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Απεριόριστο εισιτήριο για το “Interstellar”; Ναι για να το δεις όσες φορές θες!

Ειδήσεις | 19-11-2014 |

Ασχέτως αν τη λατρέψατε (όπως οι περισσότεροι) ή όχι, το μόνο σίγουρο στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε είναι ότι το “Interstellar” είναι πολύ καλό αντικείμενο προς συζήτηση. Η τελευταία ταινία του Christopher Nolan προσφέρει τρομερές συγκινήσεις αλλά και πλήθος μυστηρίων κι εκπλήξεων. Όλα αυτά την κάνουν μια ταινία που αξίζει να δούμε ξανά και ξανά. Το ίδιο σκέφτηκαν και στους κινηματογράφους AMC κι έδωσαν τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν την ταινία όσες φορές θέλουν έναντι κάποιου στάνταρ ποσού.

H AMC καινοτομεί και παρέχει στους θεατές το απεριόριστο εισιτήριοπου θα τους συνοδεύει στο διαστρικό ταξίδι της ταινίας όποτε θέλουν για το διάστημα που η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Ο Christopher Nolan δημιούργησε ένα αριστούργημα που οι φανατικοί των ταινιών λένε ότι γίνεται όλο και καλύτερο κάθε φορά που το παρακολουθούνδήλωσε η Elizabeth Frank, εκτελεστική αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος περιεχομένου και προγραμματισμού για την AMC. Το απεριόριστο εισιτήριο για το “Interstellar” δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να βιώσουν την εκπληκτική αυτή ταινίσε όσες φορές θέλουν, σε οποιοδήποτα κινηματογράφο AMC, οποιαδήποτε ώρα και σε οποιαδήποτε μορφή, ακόμα και IMAX.

Τα απεριόριστα εισητήρια για το “Interstellar είναι διαθέσιμα προς πώληση στα εκδοτήρια της AMC σε 330 σημεία στις ΗΠΑ. Η τιμήκυμαίνεται από $19.99 ως $34.99 ανάλογα με τη θέση. Όλα τα μέλη της AMC Stubs που έχουν ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για την ταινία μπορούν να το αναβαθμίσουν έναντι $14.99.

Εμείς το λατρέψαμε και θα το ξαναβλέπαμε. Εσείς;

Δες και το μεγάλο αφιέρωμα για το Interstellar, τα νοήματά του και ότι πρέπει να ξέρεις αφού το δεις.

Δες και μία άποψη για τα sci-fi με έναυσμα το Interstellar. 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,