9 ταινίες από τα 90's που μπορεί να αποκτήσουν sequel μετά το Dumb and Dumber - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

9 ταινίες από τα 90’s που μπορεί να αποκτήσουν sequel μετά το Dumb and Dumber

Αφιερώματα | 21-11-2014 |

Μετά και το “Dumb and Dumber To”, το οποίο μπορεί οι κριτικοί να θεωρούν ότι είναι άθλιο, αλλά στο box office μάζεψαν ήδη 36 εκατομμύρια, στις Η.Π.Α, το συμπέρασμα αγαπημένοι μου cinefreaks, είναι απλό: 90’s are back.

Λογικό λοιπόν οι παραγωγοί να προσπαθούν να βρουν ποιο sequel είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο. Χιλιάδες blogs, internet-ικές ψηφοφορίες, σχόλια στα social media, είναι ικανά να πυροδοτήσουν φήμες. Το Variery συνέλεξε σχόλια και ιδέες, και ακολουθούν οι 9 ταινίες που θα μπορούσαν να αποκτήσουν sequel, μετά τα μακρινά πλέον 90’s. Το Ηλίθιος και πανηλίθιος 2 ανοίγει στην Ελλάδα σε λίγες βδομάδες

(1) “Romy and Michele’s High School Reunion” (1997)
Αμερικανικό box office: $29 εκατομμύρια

Είναι μία από εκείνες τις ταινίες που καθυστέρησαν πολύ να βρουν το κοινό τους. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα σχολικό reunion, 20 χρόνια μετά. Δεν είν’ κακό. Η Mira Sorvino πάντως δήλωσε πρόσφατα ότι πρότειναν με τον σεναριογράφο Robin Schiff στην Disney την δημιουργία του sequel, και περιμένουν απάντηση.

(2) “My Best Friend’s Wedding” (1997)
Box office: $127 εκατομμύρια

Η ρομαντική κομεντί που έβγαλε την Julia Roberts, από μερικές αποτυχίες της δεκαετίας, είχε γλυκόπικρο φινάλε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας. Η Roberts πάντως θεωρεί ωραία την ιδέα ενός sequel.

(3) “The First Wives Club” (1996)
Box office: $105 εκατομμύρια


Θα μπορούσα να πω πολλά για αυτήν την ταινία. Να την πω κλασική; Θα είναι λίγο. Αναρωτηθείτε. Θα θέλατε να ξαναδείτε Goldie Hawn, Diane Keaton και Bette Middler; Το 2011 πάντως έγινε μία πρώτη συζήτηση στην Paramount, αλλά οι χρόνοι των ηθοποιών δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν. Ας ελπίσουμε.

(4) “There’s Something About Mary” (1998)
Box office: $176 εκατομμύρια


Οι αδερφοί Farrelly, βλέποντας την επιτυχία του “Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2”, ίσως τελικά να προχωρήσουν και στην δημιουργία του “Κάτι τρέχει με τη Μαίρη 2”. Το συζητούσαν παλιότερα, και μάλλον δεν απέχει πολύ από το γίνει.

(5) “The Mask” (1994)
Box office: $120 εκατομμύρια


Όταν το 2007, η New Line πρότεινε στον Jim Carrey $10 εκατομμύρια για να ξαναβάλει την πράσινη μάσκα, εκείνος αρνήθηκε, και εκείνοι έφτιαξαν το “The Son of the Mask”, και ξέρουμε όλοι πως κατέληξε αυτό. Τώρα όμως που δέχεται να κάνει sequel, δεν θα ήταν ωραία να τον ξαναδούμε.

(6) “Liar Liar” (1997)
Box office: $181 εκατομμύρια


Ήταν απολαυστικός ο Carrey εδώ, σε μία από τις διασκεδαστικότερες ταινίες του.

(7) “Kindergarten Cop” (1990)
Box office: $91 εκατομμύρια

Φανταστείτε τον τώρα στα 67, να ξανακάνει τον “Μπάτσο του Νηπιαγωγείου”. Πλάκα θα είχε.

(8) “The Waterboy” (1998)
Box office: $161 εκατομμύρια


Μπορεί μέσα στα 90’s ο Adam Sandler να έχει στο ενεργητικό του μερικές από της χειρότερες ταινίες ever, αλλά το συγκεκριμένο ήταν από τα καλύτερά του.

(9) “Election” (1999)
Box office: $14 εκατομμύρια


Στην ίδια κατηγορία με εκείνες τις ταινίες που περίμεναν το DVD για να αποκτήσουν κοινό. Η Reese Witherspoon πάντως είναι ανοιχτή στην ιδέα της επιστροφής.

Εσείς ποια θα θέλατε να δείτε;

Διαβάστε περισσότερα για: ,