Το "Tetris" γίνεται ταινία! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Tetris” γίνεται ταινία!

Ειδήσεις | 3-10-2014 |

Ναι, δε σας γελούν τα μάτια σας, διαβάσατε πάρα πολύ καλά.

30 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του διασημότερου, και πρώτου, ακόμα και σήμερα, σε πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιού στην ιστορία, έρχεται μία εταιρεία παραγωγής να ανακοινώσει ότι ετοιμάζει ταινία επιστημονικής φαντασίας βασισμένη σε αυτό.

Η εταιρεία είναι η ‘Threshold Entertainment’, και ο διευθύνων σύμβουλός της, Larry Kasanoff, δήλωσε στην ‘The Wall Street Journal’: “Θα είναι μεγάλη, επική και επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα είναι μία ταινία με ένα μάτσο γραμμές να πηγαινοέρχονται στην οθόνη. Δεν θα δώσουμε πόδια στα γεωμετρικά σχήματα”.

Το “Tetris” δημιουργήθηκε το 1984 από τον Ρώσο δημιουργό, Alexey Pajitnov, και κατάφερε να γίνει αγαπητό εξαιτίας του εύκολου gameplay που σε κάνει να “κολλάς” με τις ώρες, μέχρι να σου έρθει το πολυπόθητο σχήμα. Στην διάδοση του παιχνιδιού βοήθησε η Nintendo, όταν το εξέδωσε για την φορητή της κονσόλα, το παλιό, καλό και αγαπημένο GameBoy.

Κανείς συντελεστής δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αλλά ο Kasanoff δηλώνει πως το σενάριο είναι έτοιμο: “Οι φίρμες είναι οι νέοι σταρ του Hollywood. Έχουμε μία ιστορία που κάνει το ‘Tetris’ ακόμα πιο φανταστικό”.

Η εμπειρία του Kasanoff στην μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών είναι μεγάλη, και ξεκίνησε με την μεταφορά 2 ταινιών του franchise του fighting game της Midway, “Mortal Kombat”.

Δεν ξέρω για εσάς, εμείς πάντως ανυπομονούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,