Στο Φουαγιέ συζητάμε για την Ρενέ Ζελβέγκερ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στο Φουαγιέ συζητάμε για την Ρενέ Ζελβέγκερ

Στο Φουαγιέ | 22-10-2014 |

Το ομολογώ. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες ο εγκέφαλος μου μπλόκαρε. Στην αρχή νόμιζα πως το άρθρο αναφερόταν σε πλαστικές επεμβάσεις, που έκανε η Ρενέ Ζελβέγκερ και που την έκαναν να μοιάζει με μια συμπαθητική κυρία, άλλα άγνωστη σε εμένα, και έβαζαν δίπλα-δίπλα τις φωτογραφίες για να διαπιστώσουμε τις ομοιότητες. Χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος για να καταλάβω, πως και στις δυο φωτογραφίες έβλεπα την Ρενέ. Και πάλι όμως, δεν έβρισκα καμία ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, πέρα από τα γαλάζια μάτια ίσως. Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς.

Δεν είμαι ο τύπος, που θα κατηγορήσει έναν άνθρωπο επειδή έκανε μία (ή περισσότερες) πλαστικές επεμβάσεις, ούτε λέω “αυτά είναι πράγματα του ‘έξ’ από ‘δω'”. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του και το σημαντικότερο είναι το πως νιώθει ο ίδιος γι’ αυτό. Αν νιώθει καλύτερα απ’ ότι πριν, τότε κάθε άλλη γνώμη είναι περιττή.

Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Η ίδια η Ρενέ Ζελβέγκερ νιώθει ομορφότερη τώρα, θεωρεί πως η εμφάνιση της συνάδει με μια γενικότερη αλλαγή που θέλει στη ζωή της. Χαίρομαι για αυτή, γιατί δεν σας κρύβω πως η Ρενέ είναι για εμένα μια από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες του σινεμά.

Επίσης δεν σας κρύβω, ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο ‘πριν’. Με τα παχάκια της, με τις ατέλειες της. Έβγαζε μια απίστευτη γλύκα και γοητεία. Η ‘νέα’ Ρενέ δεν μου αρέσει τόσο. Άλλα είπαμε: το τι θεωρεί κανείς όμορφο είναι κάτι το υποκειμενικό.

Πάντως, ελπίζω πως όλο αυτό είναι μια φάρσα. Πως βρήκαν μια γυναίκα με 1-2 χαρακτηριστικά ίδια με της Ρενέ και την εμφάνισαν σε μια εκδήλωση για να παραστήσει εκείνη. Πως από κάποια γωνιά θα πεταχτεί η Μπρίτζετ Τζόουνς ή η Ρούμπι της Επιστροφής στο Cold Mountain ή η Ρόξι του Σικάγο. Λέτε; Μπα…

Διαβάστε περισσότερα για: