Ο Robert Downey Jr. θα συνεχίσει να είναι ο Iron Man - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Downey Jr. θα συνεχίσει να είναι ο Iron Man

Ειδήσεις | 8-10-2014 |

Μόλις πριν λίγες ώρες σας είπαμε για τα σχέδια της Marvel για κάτι σαν restart των Avengers με είσοδο στην ομάδα νέων χαρακτήρων και την πιθανή συμμετοχή κάποιων μόνο από τους παλιούς, όχι όμως όλων καθώς τα συμβόλαια των ηθοποιών λήγουν. Ένας από τους ηθοποιούς που θέλει να κρατήσει η Μarvel διακαώς είναι ο Downey Jr και γι’ αυτό φαίνεται να του προσφέρει γη και ύδωρ. Έτσι παρά τις δηλώσεις τους πριν λίγες μέρες για το ότι μάλλον δεν θα γυρίσει στον ρόλο του Iron Man μετά τους επόμενους Avengers που θα έρθουν τον Μάη, και τις περίεργες δηλώσεις ότι αν γυρίσει ποτέ σαν Iron Man θέλει σκηνοθέτη τον Mel Gibson, ήρθε η ώρα να παραδεχτεί στην Ellen DeGeneres ότι θα συνεχίσει να είναι ο Iron Man.

Δείτε το βίντεο:

Πέρα από τον Iron Man o Robert Downey Jr, μίλησε και για άλλα από τα project που έχει ακουστεί ότι θα συμμετέχει.

Για συνεργασία με τον Mel Gibson: Το θέμα με τον Iron Man 4 και τον Gibson ήταν ένα αστείο σε έναν φίλο δημοσιογράφο, όμως έχω άλλα πλάνα στο μυαλό μου για μια συνεργασία με τον Mel.

Για πιθανή του εμφάνιση στην σειρά Agents of S.H.I.E.L.D: Τίποτα δεν είναι απίθανο, αλλά δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Μ’ αρέσει η σειρά και ο Clark Gregg και χαίρομαι που πάει καλά.

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του super-ήρωας: Ο 2 χρονών γιος μου προτιμά τον Hawkeye, οπότε μόνο για σήμερα θα διαλέξω αυτόν για την κορυφή της λίστας μου.

Για την πιθανότητα του Sherlock Holmes 3: Ναι θα γίνει τρίτη συνέχεια στην ταινία του Guy Ritchie, όμως θέλουμε αυτή να είναι η καλύτερη της σειράς και αυτό είναι δύσκολο.

Για το αν έχει δει την σειρά Sherlock: Ναι, είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον Benedict (Cumberbatch) και την σειρά. Την ζηλεύω.