Θα γίνει η Rihanna το επόμενο κορίτσι του Bond; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα γίνει η Rihanna το επόμενο κορίτσι του Bond;

Ειδήσεις | 3-10-2014 |

Φήμες από το περιοδικό «ΟΚ» θέλουν την 26χρονη τραγουδίστρια της mainstream σκηνής, Rihanna να εμφανίζεται στην επόμενη ταινία του James Bond που θα απολαύσουμε του χρόνου στην μεγάλη οθόνη.

Όλοι θυμόμαστε την ικανοποιητική δυναμική εμφάνιση της με χακί στρατιωτική ενδυμασία στο «Battleship» και το κλασσικό «αλήτικο» r&b casual στυλ της στο «This Is The End».

Τώρα στην περίπτωση του Bond και αν ο ρόλος απαιτεί μια καθαρά γοητευτική παρουσία, η Rihanna θα μπορούσε σίγουρα να ανταποκριθεί στον ρόλο φορώντας ένα ακόμα υπέροχο φόρεμα, όπως θέλει άλλωστε η παράδοση των ταινιών του 007, αλλά ακόμα και να δείξει μια πιο δυναμική πλευρά, όπως έχει ήδη αποδείξει. Τώρα όσον αφορά το θέμα της υποκριτικής, δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα!

Όπως τονίστηκε στην εφημερίδα The Sunday Mirror, η εταιρία παραγωγής EON Productions έχει προσεγγίσει ήδη την Rihanna για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στην ταινία και από ότι φαίνεται όλα βαίνουν θετικά.

«Η Rihanna από πάντα ήταν θαυμάστρια των ταινιών του πράκτορα 007. Από μεριάς της, δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να το σκεφτεί, η συμμετοχή της είναι σίγουρη και είναι πολύ ενθουσιασμένη.»

Αν επιβεβαιωθεί πράγματι αυτή η συμμετοχή, η επερχόμενη ταινία του Bond, θα είναι η τρίτη κινηματογραφική απόπειρα για την Rihanna. Επίσης μετέωρο μένει και αν θα τραγουδήσει για το soundtrack της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , ,