Η Reese Witherspoon τώρα και σκηνοθέτις(;)! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Reese Witherspoon τώρα και σκηνοθέτις(;)!

Ειδήσεις | 14-10-2014 |

Η χρονιά 2014 θα είναι άλλη μια φορά, η χρονιά της Reese, αφού μετά και από την εμφάνιση της στο indie φιλμ «Mud», επιστρέφει σε αρκετά δυναμικούς και κοινωνικούς ρόλους. Πέρα από τον ρόλο της στο μεταναστευτικό και ρομαντικό φιλμ «The Good Lie» που παίζει αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους, δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και οι πρώτες αφίσες καθώς και το trailer της επερχόμενης ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Wild», την μεταφορά του βιβλίου της Cheryl Strayed με τον αυθεντικό τίτλο «Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail. Στο εν λόγω φιλμ, η Reese, υποδύεται μια γυναίκα που ξεκινάει μόνη της πεζοπορία σε μια διαδρομή 1.100 μιλίων με σκοπό να αφήσει πίσω της τις σκιές του παρελθόντος.

Η Reese Witherspoon που υπήρξε μέχρι το 2008 σύζυγος του συμπρωταγωνιστή της, Ryan Phillippe, είναι πλέον μια δυναμική μητέρα τριών παιδιών που έχει σχέση με τον Jim Toth και συνεχίζει να επιλέγει στα επαγγελματικά της, challenging ρόλους και συγχρόνως τολμάει περισσότερα πράγματα στην κινηματογραφία.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και στην απόφαση της, να βοηθήσει στην παραγωγή του «Wild». Επίσης, την συναντήσαμε ως παραγωγό και στο τωρινό φιλμ «Gone Girl», που έχει γίνει ανάρπαστο στην χώρα μας.

Το καλύτερο όμως και καινούργιο νέο, έρχεται με την δήλωση της, στο E! News όπου παραδέχεται πως θέλει να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία. Όπως δήλωσε:

«Το σκέφτομαι αρκετά σοβαρά να σκηνοθετήσω και μάλιστα αυτή την στιγμή βρίσκομαι ήδη σε ένα project.»

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,