Έρχεται το reboot των Ghostbusters και είναι γένους θηλυκού! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το reboot των Ghostbusters και είναι γένους θηλυκού!

Ειδήσεις | 13-10-2014 |

Εν έτει 2014, οι “σινεφίλ” ανυπομονούν για το επόμενο επεισόδιο του Supernatural και τις περιπέτειες των αδερφών Winchesters με τα υπερφυσικά πλάσματα που ζουν ανάμεσα μας. Την δεκαετία του ’80 όμως, όλοι έβλεπαν τους Ghostbusters. Μια ομάδα ανδρών που με αστείρευτη γενναιότητα, τεχνολογική καινοτομία, χιούμορ και αισιοδοξία πήγαιναν στα σπίτια των ανθρώπων και αντιμετώπιζαν τα εκάστοτε υπερφυσικά όντα, επαναφέροντας την ηρεμία στις ζωές τους. Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η σειρά έγινε ανάρπαστη φθάνοντας ψηλά στο box office της εποχής.

Ειδικά για όσους έζησαν τη δεκαετία του ’80 θυμούνται χαρακτηριστικά τις ταινίες των Ghostbusters και τους φακέλους των X-Files.

Ο Paul Feig δημιουργός της κοινωνικής κωμικής ταινίας «Bridemaids» για τη γυναικεία φιλία με το χαρακτηριστικό αμερικανικό στυλ, όπως δήλωσε στο Twitter, θα σκηνοθετήσει και θα συγγράψει μαζί με την Katie Dippold (The Heat) το reboot των Ghostbusters, αυτή τη φορά με γυναίκες στην πρωταγωνιστική ομάδα.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός πως συναντήσαμε γυναίκες και σε παλαιότερες ταινίες. Όλοι θυμόμαστε τη Sigourney Weaver, που κάλεσε και εκείνη τους Ghostbusters για βοήθεια και αργότερα, όχι μόνο συνδέθηκε συναισθηματικά με τον Rick Moranis, αλλά έγινε και το κλειδί για την αποκάλυψη των φαντασμάτων.

Τώρα στην επερχόμενη ταινία, η κεντρική ομάδα αλλάζει και από ό, τι φαίνεται θα δοθεί μια διαφορετική πνοή στην ιστορία, που ευχόμαστε να πλαισιώνει εξίσου ισότιμα το φανταστικό, τη σωστή λειτουργία της ομάδας και τις προκλήσεις των υπερφυσικών πλασμάτων.

Διαβάστε περισσότερα για: ,