Πρώτη εικόνα από την "Moana", τη νέα ταινία της Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα από την “Moana”, τη νέα ταινία της Disney

Ειδήσεις | 25-10-2014 |

Η Disney Animation μας παρουσιάζει την επόμενη ταινία της, την 56η στον αριθμό, με τίτλο “Moana”, και ημερομηνία εξόδου τον Νοέμβριο του 2016.

Το “Moana” έχει δημιουργούς τους Ron Clements και John Musker, και αν τα ονόματα δεν σας λένε κάτι, να σας θυμίσουμε ότι έχουν στο βιογραφικό τους “Μικρή Γοργόνα”, Αλαντίν”, και “Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος”, με την “Moana” να αποτελεί την πρώτη τους προσπάθεια για εξολοκλήρου ταινία μέσω υπολογιστή.

Η ιστορία αφορά την Moana, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι στον Ειρηνικό προς αναζήτηση ενός μαγικού νησιού.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: “Για το απίστευτο ταξίδι της, σύμμαχο θα έχει την Maui, έναν ημίθεο, και μαζί ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι στο άγνωστο”. 

Ο Musker σχολιάζοντας την ηρωίδα: “Η Moana είναι αδάμαστη, παθιασμένη και ονειροπόλα, με μία μοναδική σύνδεση με τον ωκεανό. Είναι από τους χαρακτήρες που υποστηρίζεις, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να την συστήσουμε στο κοινό”. 

Σε ό,τι αφορά το στάδιο της παραγωγής, ο Clements αποκαλύπτει: “Απέχουμε πολύ από το φινάλε, αλλά είμαστε εμπλεκόμενοι πολύ βαθιά με την ιστορία, το σενάριο και τα δοκιμαστικά. Θα προβούμε και σε άλλες ανακοινώσεις καθώς προχωρά η διαδικασία”.

Εμείς, για ακόμα μία φορά στην αναμονή.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,