Πόσο θα διαρκεί η "Μάχη των 5 Στρατών", στο τελευταίο μέρος του Hobbit; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πόσο θα διαρκεί η “Μάχη των 5 Στρατών”, στο τελευταίο μέρος του Hobbit;

Ειδήσεις | 28-10-2014 |

Ο Peter Jackson είχε πάντα μία καλή σχέση με τα επικά μεγέθη στις ταινίες του. Θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από αυτήν την φόρμα και το τέλος της prequel τριλογίας του Hobbit; Αν απαντήσατε όχι, καλά κάνατε.

Το τελικό μέρος της τριλογίας με τίτλο The Hobbit: The Battle of the Five Armies θα φιλοξενήσει την τελική μάχη συνολικής διάρκειας 45 λεπτών.

Πέρα όμως από αυτήν την πληροφορία, μάθαμε και άλλα. Έχουμε εικόνες από το σχεδιαστικό τμήμα της ταινίας, την τελική αφίσα, αλλά και την πληροφορία ότι μαζί με την ταινία θα δούμε και πρώτο υλικό από το επικείμενο Batman v Superman: Dawn of Justice.

Ο Jackson στο EW δήλωσε: “Έπρεπε να σκεφτούμε πολλά πράγματα για αυτή τη μάχη. Έχουμε νάνους, ξωτικά, ανθρώπους, ορκς, όλους με διαφορετική κουλτούρα, όπλα, ασπίδες, τακτικές, και όλα αυτά πρέπει να προβληθούν.

Επίσης, για να σας ενθουσιάσουμε περισσότερο να σας πούμε ότι η παρουσία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, θα είναι πιο έντονη παρά ποτέ. Καθώς οι αγαπημένοι μας αετοί, θα επιστρέψουν. Αλλά περισσότερα δε σας λέμε.

Δείτε παρακάτω όλο το καινούριο υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα:

hobbit-Lonely-Mountain_banner-550x213

hobbit-battle-five-armies-end-battle-2-10242014-101519-550x235

hobbit-five-armies-final-poster-550x815

Διαβάστε περισσότερα για: