Ποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν το γυμνό του "Magic Mike XXL"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν το γυμνό του “Magic Mike XXL”;

Ειδήσεις | 21-10-2014 |

Μπορεί ο Matthew McConaughey να αποχώρησε από το sequel, αλλά με προσθήκες τους Michael Strahan και Donald Glover, η ταινία έχει αποκτήσει το buzz που χρειάζεται.

Αλλά πέρα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι υπεύθυνοι casting πρέπει να βρουν και τους υπόλοιπους ρόλους. Για την ακρίβεια άλλους 300, καθώς το “Magic Mike XXL” χρειάζεται γυναίκες να ουρλιάζουν σε κλαμπ, και άντρες έτοιμους να δείξουν τα κάλλη τους.

Η ανταπόκριση στο casting ήταν μεγάλη, καθώς ισχυρισμοί θέλουν να δέχεται η παραγωγή 2000 συμμετοχές μέσα σε τρεις ώρες. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο χαοτικά μπορούν να γίνουν τα πράγματα στα γυρίσματα. Βασικά, μπορούν να κάνουν κάποιες από τις γυναίκες που συμμετέχουν να μην μπορούν να διαχειριστούν το τόσο γυμνό των γυρισμάτων.

Τα παράπονα ήταν αρκετά, και έτσι οι ιθύνοντες άλλαξαν ακόμα και την αγγελία:

“Για αύριο θα χρειαστούμε Αφροαμερικανίδες, Ισπανίδες και Ασιάτισες, για να ενσαρκώσουν θαμώνες strip club. ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αν δεν αισθάνεστε άνετα με το γυμνό και με ενέργειες σεξουαλικού περιεχομένου. (Σοβαρά τώρα παιδιά, σας ενημερώσαμε εκατομμύρια φορές, και είχαμε τρεις αποχωρήσεις από το πρωί). Πρέπει να είστε διαθέσιμοι όλη την ημέρα”.

Αυτή ήταν η αναγγελία, η οποία αναρτήθηκε στο facebook, για τους κατοίκους της Σαβάνα, που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο γύρισμα.

Magic Mike Group

*Of course, there’s also always a 50/50 chance that it’s a terrible scam to get women to submit photos so they can end up using them in Craigslist porn ads.

Διαβάστε περισσότερα για: