Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Orson Welles - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Orson Welles

Ειδήσεις | 29-10-2014 |

H αλήθεια είναι ότι ο Orson Welles δείχνει να μη συμπεριλαμβάνεται πια ανάμεσα στους πιο συναρπαστικούς Αμερικάνους κινηματογραφιστές. Εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, οι αναφορές του ονόματός του στις συζητήσεις του χώρου έχουν μειωθεί με άλλους κινηματογραφιστές να κυριαρχούν. Είδαμε, ακόμα, το Citizen Kane” να πέφτει στη 2η θέση της λίστας που βγάζει το περιοδικό Sound and Sight κάθε 10 χρόνια (ήταν στην 1η θέση εδώ και 50 χρόνια).

Δεν έχει σημασία πόσοι άλλοι σκηνοθέτες κάνουν τα πράγματα που έκανε ο Wellesπολύ λίγοι θα το κάνουν με τον τρόπο που εκείνος τα κατάφερνε  αφού κανένας δεν θα κάνει ποτέ όλα αυτά που έκανε ο Welles. Δεν ήταν απλά παρών σε πολλές στιγμές που διαμόρφωσαν το Hollywood αλλά έδωσε και πολλές απ’αυτές τις στιγμές. Αν δεν γνωρίζετε την ιστορία και τις ταινίες του Welles, ποτέ δεν είναι κακή στιγμή για να το κάνετε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Orson Welles, “Magician“, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου και αφηγείται τη ζωή και τα επιτεύγματα του Welles με συνεντεύξεις από τους Richard Linklater, Peter Bogdanovich, Frank Marshall, Anthony Perkins, Martin Scorsese, Sydney Pollack και Steven Spielberg.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VN8L7TsjfDk&w=560&h=315]

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,