Η πριγκίπισσα «Leia» των Stars Wars αποκαλύπτει: «Δεν μαθαίνω εύκολα το σενάριο!» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η πριγκίπισσα «Leia» των Stars Wars αποκαλύπτει: «Δεν μαθαίνω εύκολα το σενάριο!»

Ειδήσεις | 15-10-2014 |

Ήταν μόλις το 1977 όταν η έναρξη της σειράς ταινιών Star Wars μας έφερε «αντιμέτωπους» με μια μαγευτική ιστορία επιστημονικής φαντασίας βασισμένη στα ανθρώπινα συναισθήματα, την αγάπη, την φιλία, την οικογένεια, αλλά και το μίσος.

Λίγο μετά την έναρξη της πρώτης ταινίας, είδαμε την πριγκίπισσα τότε Leia να κινδυνεύει για πρώτη φορά από τις δυνάμεις του κακού, με τους συμμάχους της να κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Μια φιλήσυχη αλλά και δυναμική μορφή αυτοκράτηρας, η οποία κερδίζει μέχρι σήμερα βραβεία.

Ο λόγος για την ηθοποιό Carrie Fisher που τιμήθηκε πρόσφατα, στο Midnight Mission’s Golden Heart Awards Gala του Beverly Hills για την προσφορά της στις ταινίες Star Wars. Η Carrie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα γαλλικό bulldog, κόκα κόλλα στο χέρι και το VIP εισιτήριο της. Στην αίθουσα βρέθηκε καθισμένη δίπλα στον καταξιωμένο Luke (Mark Hamill) και όπως δήλωσε η ίδια για την διαχρονικότητα των Star Wars και για την δυσκολία στο να μαθαίνει τις λέξεις του σεναρίου:

“Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με τα λόγια που πρέπει να μαθαίνω στο σενάριο και είναι εξευτελιστικό. Εκτός και αν βάλεις απέναντι μου κάρτες με τα λόγια ή αν γράψω κάποια από τα λόγια στα χέρια μου. Είμαι τόσο εκκεντρική. Ελπίζω αυτό να σκέφτονται όλοι για μένα και όχι ότι είναι μια ανόητη γυναίκα που ψάχνει δημοσιότητα στα ριάλιτι σόου. Αυτό το βραβείο είναι για την προσφορά μου και ο Gary είναι απίστευτος σε αυτό.”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,