Η Jessica Chastain προσδίδει ατέλειες στους δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες. Γιατί; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jessica Chastain προσδίδει ατέλειες στους δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες. Γιατί;

Ειδήσεις | 13-10-2014 |

Η Jessica Chastain εξέφρασε την επιθυμία της για περισσότερες γυναίκες πρωταγωνίστριες για άλλη μια φορά σε συνέντευξή της, ενώ εξήγησε γιατί η γυναικεία δύναμη μπορεί να κάνει κακό στις γυναίκες“:

Όταν παίζω μια γυναίκα-αρχηγό, όπως στοZero Dark Thirty”, ακόμα και αν είναι ισχυρή, προσπαθώ να της δώσω όσες ατέλειες μπορώ. Νομίζω ότι το να παίξω μια γυναίκα ηρωίδα χωρίς σφάλματα, στην πραγματικότητα κάνει κακό στις γυναίκες. Νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να δούμε τις γυναίκες που εμφανίζονται στην οθόνη με ορισμένες ατέλειες. Έτσι, δεν είναι τόσο παράλογη η προσδοκία ότι η κοινωνία θα πει: Λοιπόν, μια ισχυρή γυναίκα δεν μπορεί να είναι σαν αυτό

Δήλωσε, επίσης, την ανάγκη για περισσότερες γυναίκες πρωταγωνίστριες:

Πραγματικά υποστηρίζω πολύ τις γυναίκες στο Hollywood. Αγαπώ τη Meryl Streep. Είναι απίστευτη ηθοποιός. Αλλά νιώθω πως είναι η μόνη σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα της που παίρνει αυτήν την αναγνώριση. Θα ήθελα να δω τη Jessica Lange σε μια ταινία και πάλι. Ή τη Susan Sarandon. Γιατί δεν πρωταγωνιστεί η Viola Davis σε  μία ταινία; Είναι μία από τις μεγαλύτερες εν ζωή ηθοποιούς.

Πριν ένα μήνα περίπου, η Jessica Chastain είχε τοποθετηθεί ξανά επί του θέματος ζητώντας περισσότερες γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Chastain είχε συμπρωταγωνιστησει με τη Davis στο “The Help και  στο “The Disappearance of Eleanor Rigby“. Συνέχισε:

Και πού είναι οι Ασιάτες ηθοποιοί; Ελάτε, όλοι οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες. Ας γράψουμε, λοιπόν, κάποιες ιστορίες και γι’αυτές τις γυναίκες και ας κάνουμε χώρο στις γυναίκες συγγραφείς επίσης.

Η ηθοποιός εξέφρασε, επίσης, συμπάθεια προς τους νεότερους αστέρες που μπαίνουν σε μπελάδες. Στην ερώτηση σχετικά με το ότι έγινε διάσημη στα τριάντα της αντί στην εφηβείας της, είπε:

Θα ήμουν μια καταστροφή. Αν ήμουν 19 και είχα την προσοχή που παίρνω τώρα, θα είχα απλώς πει ηλίθια πράγματα. Θα διασκέδαζα περισσότεροΌλα αυτά τα ηλίθια πράγματα για τα οποία επικρίνουμε τους διάσημους 19χρονους, θα τα είχα κάνει.

Διαβάστε περισσότερα για: