Η νέα ταινία του Paul Greengrass, θα αφορά τον 'Ψυχρό Πόλεμο' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα ταινία του Paul Greengrass, θα αφορά τον ‘Ψυχρό Πόλεμο’

Ειδήσεις | 28-10-2014 |

Στην φώτο τον βλέπετε μαζί με τον Tom Hanks στο Captain Phillips, και ενώ τον τελευταίο καιρό ακούσαμε ότι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Matt Damon, για τη σειρά του Bourne, ο Paul Greengrass θα ασχοληθεί με κάτι άλλο μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Θα σκηνοθετήσει το The Tunnels, μία ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αναφορές, σχετικά με ένα group ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν στα τέλη της δεκαετίας του 80, προς το δυτικό Βερολίνο, κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Το σενάριο θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του Greg Mitchell, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του βιβλία, τα οποία συνδυάζουν θέματα από τα media και την πολιτική, όπως τα The Campaign of the Century: Upton Sinclair’s Race for Governor of California and the Birth of Media Politics, and Atomic Cover-Up: Two U.S. Soldiers, Hiroshima & Nagasaki, και The Greatest Movie Never Made.

Παραγωγός θα είναι ο Mark Gordon (The Messenger, Saving Private Ryan), αλλά το παράδοξο είναι ότι το βιβλίο δεν έχει καν ακόμα ολοκληρωθεί, και ήδη έχει ξεκινήσει να διαμορφώνεται το σενάριο. Αλλά, Greengrass είναι αυτός. Οπότε μία εμπιστοσύνη του την έχουμε.

Ανακοινώσεις για το cast δεν έχουν γίνει ακόμα. Θα περιμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα για: ,