Ο Hugh Grant αποχώρησε από το "Bridget Jones 3" και μιλάει για τον κόσμο της showbiz - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Hugh Grant αποχώρησε από το “Bridget Jones 3” και μιλάει για τον κόσμο της showbiz

Ειδήσεις | 15-10-2014 |

Ο Hugh Grant επίσημα πλέον δε συνδέεται με το Bridget Jones 3. Ο ηθοποιός που παίζει τον Daniel Cleaver στις δύο πρώτες ταινίες αποκάλυψε την αποχώρησή του από το τρίτο μέρος, το οποίο μάλιστα έχει ήδη αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει. Να υπενθυμίσουμε οτι δύο χρόνια πριν είχε δηλώσει ότι το project τέθηκε σε αναμονή λόγω κάποιου προβλήματος με το σενάριο.

Αποφάσισα να μην το κάνω,είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο. “Νομίζω, όμως, ότι θα το προχωρήσουν χωρίς τον Daniel. Το βιβλίο, πάντως, είναι εξαιρετικό αλλά το σενάριο είναι εντελώς διαφορετικό από του βιβλίου. Τουλάχιστον όταν το είδα για τελευταία φορά πριν κάποια χρόνια.”

Η πρώτη ταινία, Bridget Jones‘s Diary, είχε κυκλοφορήσει το 2001 ενώ η συνέχεια, Bridget Jones: The Edge of Reason, το 2004. Και στις δύο πρωταγωνίστησαν η Renee Zellweger, ο Colin Firth και ο Hugh Grant. Η τρίτη ταινία αναμένεται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή της να έχει κάποιες δυσκολίες και θα βασίζεται στο βιβλίο της Helen Fielding, Bridget Jones: Mad About the Boy.

Η επόμενη ταινία του Grant είναι η ρομαντική κομεντί The Rewrite. Έπειτα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Guy Ritchie με τίτλο The Man from U.N.C.L.E., ενώ έχει δηλώσει ότι κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Δεν ψάχνω τη συμετοχή μου σε ταινίες. Σε γενικές γραμμές, είμαι εκτός showbiz. Είναι άθλιο. Είναι ένας πολύ σκληρός κόσμος (σ.σ. η showbiz), κανείς δεν πρέπει να μπει σε αυτόν. Ξαδέρφια, φίλοι, κόρες και γιοι φίλων μου θέλουν να μπουν στην υποκριτική και τους λέω πάντα απλά να μην το κάνουν. Είναι βάναυσο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,