Είδατε το εναλλακτικό φινάλε του "Τιτανικού"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είδατε το εναλλακτικό φινάλε του “Τιτανικού”;

Ειδήσεις | 20-10-2014 |

O James Cameron δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους εξωγήινους πλανήτες, τα ανθρωποκυνηγητά, και τους εκτελεστές από το μέλλον. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες.

Αλλά κάθε επιτυχημένος σκηνοθέτης έχει τις αδυναμίες του. Στην περίπτωση του James, η αχίλλειος πτέρνα του μάλλον είναι οι ανθρώπινες συνδέσεις, και οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χαρακτήρων.

Ας θυμηθούμε παρέα το φινάλε του “Τιτανικού”. Για χρόνια η Kate Winslet άκουγε τις κατάρες των απανταχού Leonardo-DiCaprio-φιλων γυναικών ότι δεν κουνήθηκε λίγο πάνω στο ξύλο για να σώσει τον Jack. (Πάλι καλά που οι MythBusters, του Discovery, πριν από λίγα χρόνια απέδειξαν ότι δεν θα την έβγαζαν καθαρή, και ησυχάσαμε). Πέρα όμως από αυτές, δυστυχώς “έφαγε” και τις κατάρες όλων των θεατών όταν πέταξε το διαμάντι μέσα στον ωκεανό.

Απλό, λυτό και συμβολικό φινάλε. Κι όμως φίλοι μου. Υπάρχει κι άλλο φινάλε. Και όταν το δείτε παρακάτω θα πείτε ό,τι και εμείς. Ότι οι σκηνοθέτες την ξέρουν καλά την δουλειά τους, και ξέρουν πότε πρέπει να μας προστατέψουν. Θα μπορούσα να σας το αναλύσω, αλλά τα λόγια είναι περιττά.

Δείτε το βίντεο. Και πείτε ένα τεράστιο “ευτυχώς”:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,