Ακόμη να βρεθεί ο κατάλληλος Dr. Strange - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακόμη να βρεθεί ο κατάλληλος Dr. Strange

Ειδήσεις | 17-10-2014 |

Κι αφού εγκατέλειψε τις διαπραγματεύσεις ο Joaquin Phoenix παίρνουν σειρά επόμενοι για τη νέα ταινία της Marvel. Με τον Dr. Strange αποφάσισαν να ασχοληθουν τώρα στη μεγάλη οθόνη, για άλλη μια φορά μετά από την προ τριακονταετίας τηλεπτική παραγωγή, και απ’ ότι φαίνεται το κάστινγκ είναι πάλι ανοιχτό. Φημολογείται πως τη θέση διεκδικούν πολλά μεγάλα ονόματα, ανάμεσα στα οποία βλέπουμε τους Ewan McGregor, Jake Gyllenhaal, και Matthew McConaughey, με τον πρώτο να ακούγεται πως ήδη προετοιμάζεται και να κάνει τις ανάλογες έρευνες.

Ο Gyllenhaal από τη μεριά του, μετά τη συμμετοχή του στο εξαιρετικό Prisoners δείχνει να θέλει να εμπλακεί ξανά σε έναν σκοτεινό ρόλο όπως αναμένεται να είναι αυτός του Stephen Strange, με τον Scott Derrickson, σκηνοθέτη του Εξορκισμού της Emily Rose, στην αντίστοιχη θέση.

Προς την ίδια παραγωγή κλίνουν και οι Oscar Isaac (Drive), Jared Leto (Requiem for a dream) και Ethan Hawke, συμμετέχοντες σε ένα μύλο υποψηφίων, ο οποίος μάλλον θα αργήσει να βγάλει πόρισμα, καθώς οι υψηλά ιστάμενοι της Marvel θεωρούν πως άνεση επιλογών, μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε ο Phoenix.

Το φιλμ που πρόκειται να αποτελέσει την πύλη για την είσοδο στην υπερφυσική πλευρά του γαλαξία της Marvel (βλ. Marvel Cinematic Universe), προγραμματίζεται για την 8η Ιουλίου του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , ,