Παρόμοια ταινία με το "Black Widow" ήταν στα σκαριά πριν από... 10 χρόνια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παρόμοια ταινία με το “Black Widow” ήταν στα σκαριά πριν από… 10 χρόνια

Ειδήσεις | 1-10-2014 |

Η Marvel Studios έχει μετατρέψει άγνωστους χαρακτήρες όπως τουςGuardians of the Galaxyσε μεγάλα αστέρια, αλλά ακόμα δεν έχουν μια ταινία με μια “μαύρη χήρα”. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για τη Marvel, αν λάβουμε υπόψην ότι ο πρόεδρός της, Kevin Feige, έχει πει στους fans μια τέτοια ταινία είναι σε εξέλιξη. Έχουν μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στον κόσμο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τη Scarlett Johansson, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία δράσης, Lucy, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το σενάριο της ταινίας γράφτηκε το 2004, δηλαδή 10 χρόνια πριν και 4 χρόνια πριν η Marvel Studios κάνει παγκόσμια επιτυχία με ταIron Man, “XMenκαιX2“. Τότε ο David Hayter είχε γράψει μια ταινία Black Widow αλλά η πολιτική του Hollywood δεν επέτρεψε την κυκλοφορία του.

Ο David Hayter είχε πει σε μια συνέντευξή του σχετικά με το πώς εμπνεύστηκε το σενάριο:

Αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να χρησιμοποιήσω το σκηνικό της θρυμματισμένης Σοβιετικής Αυτοκρατορίας, ενός άνομου φρενοκομείου με τετρακόσια πυραυλικά σιλό πυρηνικών. Ήταν όλα σχετικά με τα πυρηνικά και αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ επίκαιρη και πολύ φρέσκια. Δυστυχώς, όταν η ταινία ήταν στην τελική ευθεία εμφανίστηκαν αρκετές ταινίες με πρωταγωνίστριες γυναίκες. Είχαμε το “Tomb Raider και τοKill Bill. Ταυτόχρονα, το “Aeon Flux (με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron) δεν είχε ξεκινήσει καλά και τρεις μέρες μετά το άνοιγμα η Marvel είπε ότι δεν ήταν καλή ώρα για να κυκλοφοηρήσει αυτή η ταινία. Δέχτηκα με λογική τους όρους του κορεσμού της αγοράς αλλά ήταν αρκετά επώδυνο. Όχι μόνο είχε επενδύσει πολύ χρόνο σε αυτή την ταινία, αλλά είχα δώσει στην κόρη μου το όνομα Natasha, δηλαδή το όνομα της πρωταγωνίστριας της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,