Ο Benedict Cumberbatch είναι ο Dr. Strange της Marvel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Benedict Cumberbatch είναι ο Dr. Strange της Marvel

Ειδήσεις | 28-10-2014 |

Τα σενάρια που ήθελαν το Benedict Cumberbatch να είναι ο Dr. Strange της Marvel δεν είναι καινούρια, καθώς από τον Ιούνιο κιόλας σας είχαμε πει ότι αυτός και ο Tom Hardy ήταν από τους επικρατέστερους για τον ρόλο. Κάπου εκεί ο επικρατέστερος έγινε ο Joaquin Pheonix, με την Marvel να φάνηκε να τον θέλει πολύ για τον ρόλο, και με τον ίδιο να φέρεται να είχε μπει σε διαπραγματεύσεις. Αυτές βέβαια πριν από λίγες εβδομάδες ναυάγησαν, με αποτέλεσμα η αναζήτηση να αρχίσει από την αρχή και να μαθαίνουμε σήμερα, σύμφωνα με το Deadline Hollywood, ότι ο Benedict Cumberbatch πήρε τον ρόλο και μόνο τα τυπικά μένουν για να υπογράψει. 

Το Dr. Strange θα σκηνοθετηθεί από τον Scott Derrickson (Sinister, The Day The Earth Stood Still) και θα αρχίσει γυρίσματα τον προσεχή Μάιο με στόχο να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου του 2016, όπως ανακοίνωσε η Marvel. Για τον ρόλο είχαν ακουστεί και οι Ewan McGregor, Jake Gyllenhaal, και Matthew McConaughey, Oscar Isaac, Jared Leto και Ethan Hawke, σε μία παρέλαση όλου του Hollywood.

O Doctor Strange είναι ένας πρώην νευροχειρούργος, που έχει μαγικές υπερδυνάμεις και λειτουργεί σαν Αρχηγός των Μαγικών Δυνάμεων που προστατεύουν την γη από άλλες μαγικές και μυστικιστικές απειλές. Ο Strange θα αποτελέσει πιθανότητα νέο μέλος των Νέων Αvengers που θα δημιουργηθούν μετά ή κατά την διάρκεια της τρίτης ταινίας Avengers. 

Οι funs δεν άργησαν να φτιάξουν τον Cumberbatch σαν Strange:

ljjgszqqh5vqa3tr62ul-400x250

Ο Dr Strange των comic της Marvel:

drstrange