Το teaser τρέιλερ του “Batman v Superman: Dawn of Justice” σε animation - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το teaser τρέιλερ του “Batman v Superman: Dawn of Justice” σε animation

Ειδήσεις | 22-10-2014 |

Ένας φανατικός οπαδός των κινουμένων σχεδίων , έφτιαξε την δική του εκδοχή του τρέιλερ και την ανέβασε στο YouTube.

Αυτοί που ατύχησαν και δεν μπόρεσαν να δουν τις πρώτες σκηνές από το νέο τρέιλερ του “Batman v Superman: Dawn of Justice”, στην έκθεση Comic-Con του Σαν Ντιέγκο το προηγούμενο καλοκαίρι, τώρα μπορούν να απολαύσουν μια βερσιόν του, σε μορφή animation.

Αυτό το βίντεο, περιέχει παρόμοιες σκηνές με αυτές που είδαμε στο ετήσιο συνέδριο τον προηγούμενο Ιούλιο. Δείχνει τον Batman να περπατά στην βροχή, να φτιάχνει την διαφάνεια του προβολέα με το Bat-signal και να το ανάβει σχηματίζοντας το σύμβολό του στα σύννεφα. Τη στιγμή που ανάβει ο προβολέας, ανάμεσα στους κεραυνούς, εμφανίζεται ο Superman. Οι δύο ήρωες κοιτούν ο ένας τον άλλο με το χαρακτηριστικό βλέμμα των καουμπόηδων που είναι έτοιμοι να τραβήξουν τα εξάσφαιρά τους. (προμηνύεται χαμός!)

Το κανονικό teaser του “Batman v Superman: Dawn of Justice” δεν έχει διατεθεί ακόμη στο ιντερνέτ.

Στην ταινία ο Henry Cavill έχει το ρόλο του Superman, ο Ben Affleck είναι ο σκοτεινός ιππότης, η Gal Gadot (δεν έχει στήθος παιδιά) είναι η Wonder Woman και ο Jesse Eisenberg υποδύεται τον Lex Luthor. Η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας “Man of Steel” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 25 Μαΐου του 2016. Σκηνοθέτης της θα είναι ο Zack Snyder.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xT1GQRkIye4]

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , ,