Το “Avengers 3” μάλλον θα σπάσει σε δύο μέρη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Avengers 3” μάλλον θα σπάσει σε δύο μέρη

Ειδήσεις | 4-10-2014 |

Πριν την έλευση του “Avengers: Age of Ultron” την Πρωτομαγιά του 2015, ήδη υπάρχουν πληροφορίες για το τι να περιμένουμε από το“The Avengers 3”.

Σύμφωνα με αυτές, η τρίτη ταινία θα χωριστεί σε δύο μέρη, ακολουθώντας το παράδειγμα των “ Harry Potter”, “Twilight”, “Hunger Games” και “Divergent”. Δηλαδή μιας και βλέπουμε ότι έχει επιτυχία κάτι το τραβάμε για να βγάλουμε όσα μπορούμε περισσότερα τώρα που πουλάμε.

Με βάση τα παραπάνω η Marvel σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μάχη, στο πρώτο μέρος της ταινίας, που θα συμμετέχουν όλοι οι υπερήρωες της, και να μας κάνει να περιμένουμε ένα χρόνο για να δούμε πως θα την κερδίσουν τελικά. Α, και για να μην ξεχαστούμε, οι Avengers θα διασταυρώσουν τους δρόμους τους με τους Guardians of the Galaxy στο δεύτερο μέρος της τρίτης ταινίας. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον, θα έχουμε άλλες 2 ή 3 ταινίες σπασμένες σε 4 κομμάτια για να πορευόμαστε.

Η Marvel, είχε κλείσει την 3η Μαΐου του 2019 για την πρεμιέρα μιας ταινίας της, αδιευκρίνιστου τίτλου. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι τότε θα ήταν η πρεμιέρα του “Avengers 3”, πριν το στούντιο κλείσει και την 3η Μαΐου του 2018. Νέες πληροφορίες τώρα μας λένε ότι ο Μάης του 2018 θα είναι για το πρώτο μέρος και ο Μάης του 2019 για το δεύτερο μέρος της τρίτης ταινίας. Εγώ απλά ελπίζω να μη σας έχασα ανάμεσα στους Μάηδες.

Αν και η διασταύρωση “Guardians of the Galaxy/Avengers” δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ο Vin Diesel που δανείζει την φωνή του στον Groot, περιέπαιξε τα σχέδια της Marvel για την σύμπτυξη αυτή. Υπήρξε ακόμη και φήμη ότι ο Drax the Destroyer, που ενσαρκώνει ο Dave Bautista, θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στους “Avengers 3”.

Ο σκηνοθέτης James Gunn δήλωσε: “Μιλήσαμε για όλα τα ενδεχόμενα (μιας διασταύρωσης) και ξέρω περίπου ποιο είναι το βασικό σχέδιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η εμφάνιση ενός-δυο ηρώων από κάθε ταινία ή ακόμη και η συνάντηση όλων των υπερηρώων και από τις δυο ταινίες. Όμως, όλοι κατοικούν στο σύμπαν της Marvel και είναι τεράστιες προσωπικότητες ο καθένας ξεχωριστά, έτσι είναι πολύ πιθανό να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο αργά ή γρήγορα.”

Στο “Age of Ultron”, ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στο ρόλο του Iron Man, o Chris Evans είναι φυσικά ο Captain America, ο Chris Hemsworth είναι ο πανίσχυρος Thor, η Scarlett Johansson είναι η πανέμορφα θανατηφόρα Black Widow και ο Jeremy Renner είναι στο ρόλο του Hawkey. Μαζί τους ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Aaron Johnson σαν Quicksilver και η Elisabeth Olsen ως Scarlet Witch.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,