Πρώτες εικόνες από το "American Sniper" του Clint Eastwood με τον Bradley Cooper - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το “American Sniper” του Clint Eastwood με τον Bradley Cooper

Ειδήσεις | 6-10-2014 |

Οι πρώτες επίσημες εικόνες από το American Sniperκυκλοφόρησαν αυτή τη βδομάδα (2/10) δίνοντας μια πρώτη ματιά στη “μεταμόρφωση” του Bradley Cooper σε μυώδη στρατιώτη. Μια φωτογραφία τον δείχνει με τη Sienna Miller, η οποία παίζει τη σύζυγό του.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Clint Eastwood. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Chris Kyle, ενός Αμερικανού ναυτικού που ήρθε για να καταγράψει το μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων από έναν Αμερικανό σκοπευτή που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Ιρακινών ανταρτών.

Ο Bradley Cooper, που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο American Hustle πήρε περίπου 20 κιλά για να υποδυθεί τον Kyle, ενώ πρόλαβε να έχει μόνο μία συνομιλία με τον στρατιώτη για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την αυτοβιογραφία του, πριν ο αυτός σκοτωθεί. “Ευτυχώς πρόλαβα να του μιλήσω μία φορά στο τηλέφωνο” είπε ο ηθοποιός.

Ήταν πολύ γρήγορη συνομιλία. Αλλά φρόντισα να του πω πόσο σημαντική θα ήταν για την πραγματοποίηση αυτής της ταινίας και ότι θα έπρεπε να αφήσει ό, τι φόβους είχε για το Χόλιγουντ και να με εμπιστευτεί. Του είπα ότι ήμουν έτοιμος να κάνω ό, τι καλύτερο μπορούσα για να φέρω αυτήν την ιστορία στον κινηματογράφο.

Επιπλέον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Cooper, παρά το γεγονός ότι αφορά στον πόλεμο, η ταινία είναι μια μελέτη χαρακτήρα. Έπρεπε να κάνουμε το σωστό για τον ίδιο και την οικογένειά του, πραγματικά δεν υπήρχε επιλογή“, εξήγησε. Κάθεσαι στην τραπεζαρία μιλώντας με τον πατέρα του προσώπου αυτού και τη μητέρα του. Και τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι επίσης εκεί. Κι εκείνος είναι νεκρός. Γνωρίζοντας ότι σου λένε όλες τις ιστορίες τουςη ευθύνη που έχεις είναι πραγματικά τεράστια.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2015 στις ΗΠΑ.

01

02

Διαβάστε περισσότερα για: , ,