Αλλάζουν οι Avengers; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αλλάζουν οι Avengers;

Ειδήσεις | 8-10-2014 |

Υπάρχει πιθανότητα. Αλλά ας εξηγηθούμε. Η Marvel αντιμετωπίζει ένα αρκετά πολύπλοκο πρόβλημα. Οι “Εκδικητές” αποτελούν μία μαζική επιτυχία. Άρα που το πρόβλημα; Στο ότι οι πρωταγωνιστές του, έχουν και από μόνοι τους μαζικές επιτυχίες, άρα η εταιρεία θα αναγκαστεί είτε να αλλάξει το cast των ηρώων, είτε να δώσει στους πρωταγωνιστές της και άλλα χρήματα. Κι όμως υπάρχει και τρίτη πιθανότητα. Η Marvel να αλλάξει όλη την ομάδα των “Εκδικητών” με νέους ήρωες.

Συγκεκριμένα, η πρωτότυπη ομάδα των ‘Avengers’, σε ένα παράλληλο σενάριο θα αντιμετωπίζουν απειλή σε άλλο σημείο του πλανήτη, ή και του σύμπαντος, αλλά εμείς στην τρίτη συνέχεια θα δούμε καινούριο team, ίσως με τους Ant-Man, Doctor Strange, και ένας Θεός ξέρει ποιους άλλους.

Κατά κάποιο τρόπο, είναι και λογικό. Τα συμβόλαια των ηθοποιών σε λίγο καιρό λήγουν. Έτσι αν οι ηθοποιοί δεν θέλουν να επιστρέψουν, τότε η νέα ομάδα των ‘Avengers’ θα έρθει στην οθόνη. Βέβαια αυτό είναι και μία κίνηση να μειωθεί και το κόστος. Ταινία την ταινία, τα κασέ ανεβαίνουν. Συν τοις άλλοις, με το υπάρχων cast, ο σχεδιασμός της Marvel για παρουσίαση της τρίτης συνέχειας σε δύο μέρη, αυξάνει τις ταινίες των ηθοποιών κατά μία, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει στα συμβόλαιά τους.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Ant-Man είναι ακόμα στην παραγωγή, το Doctor Strange δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, τα συμβόλαια είναι στον αέρα για κάποιους, είναι σίγουρα για κάποιους άλλους. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε.

Tελευταία πάντως πληροφορία θέλει την Sony, που έχει αγοράσει από την Marvel τα δικαιώματα του Spiderman, να ενώνει τις δυνάμεις της με την Marvel και ο Spidie να μπαίνει στο cinematic universe που έχει δημιουργήσει η Marvel. Λέτε να μπει σαν Avenger;

Διαβάστε περισσότερα για: , ,