Ακόμα να ξεκινήσεις το How to Get Away with Murder; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακόμα να ξεκινήσεις το How to Get Away with Murder;

TV | 8-10-2014 |

Και ναι είναι πραγματικότητα. Το How to Get Away with Murder είναι από τις καλύτερες σειρές της φετινής σεζόν. Αυτό έχω να δηλώσω μετά το δεύτερο επεισόδιο που μόλις είδα. Έχει πολλά από τα συστατικά που θέλει κανείς να δει σε σειρά. Μυστήριο, ανατροπές, έρευνα, έξυπνες εξελίξεις που δεν τις περιμένει ο θεατής, δράση καέχειι ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Όπως σας είχαμε πει και μετά το πρώτο επεισόδιο, η σειρά της Shonda Rhimes, γνωστή για το Scandal, έφτιαξε μία νέα σειρά που επικεντρώνεται σε μία ομάδα δικηγόρων, με την Viola Davis να έχει τον κεντρικό ρόλο σαν μία δικηγόρος / καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο με ταλέντο να αθωώνει τους πελάτες της, χωρίς να νοιάζεται για το αν είναι αθώοι ή ένοχη. Ο ανταγωνισμός που υπήρχε στην τάξη, μέχρι να διαλεχτούν οι 5 που θα προσληφθούν συνεχίζεται και στην ομάδα που σχηματίστηκε στο τέλος του πρώτο επεισοδίου.

Δες περισσότερα για το δεύτερο επεισόδιο στο TvFreaks. Θες ακόμη περισσότερα για την σειρά; Δες την ειδική σελίδα για την σειρά και γύρνα πίσω σε αυτήν κάθε Παρασκευή – Σάββατο για να δεις τι είδαμε στα καινούρια της επεισόδια.