Ο Adam Sandler υπέγραψε συμβόλαιο 4 ταινιών με τη Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Adam Sandler υπέγραψε συμβόλαιο 4 ταινιών με τη Netflix

Ειδήσεις | 3-10-2014 |

Μετά την εξασφάλιση των δικαιωμάτων για το sequel του Crouching Tiger, Hidden Dragon, Netflix έχει άλλα τέσσερα πρωτότυπα φιλμ να μας παρουσιάσει. Ο κολοσσός στο χώρο του streaming ανακοίνωσε την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, ότι υπεγράψε συμφωνία τεσσάρων ταινιών με τον Adam Sandler.

Σύμφωνα με αυτήν, η γνωστή κωμική σειρά “Saturday Night Live” θα γυρίσει τέσσερις ταινίες που θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο Netflix σε όλο τον κόσμο. ο ηθοποιός αναμένεται, επίσης, να πρωταγωνιστήσει και σε άλλα project που δεν έχουν ακόμη τίτλο, τα πρώτα εκ των οποίων ίσως ανακοινωθούν το 2015.

Όταν αυτοί οι ωραίοι άνθρωποι ήρθαν σε μένα με μια προσφορά για να κάνω τέσσερις ταινίες γι’αυτούς, εγώ αμέσως είπα “ναι, για έναν και μόνο λόγο… το Netflix ομοιοκαταληκτεί με το “wet chicks”(υγρές γκόμενες)”, είπε ο Sandler χαριτολογώντας σε μια δήλωση. “Ας αρχίσει το streaming!

Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Ted Sarandos, λέει “Οι άνθρωποι αγαπούν τις ταινίες του Adam στο Netflix και συχνά τις παρακολουθούν ξανά και ξανά. Η απήχησή του εκτείνεται σε θεατές όλων των ηλικιών. Ο καθένας έχει μια αγαπημένη ταινία, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο“.

Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα μεταδώσει το Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend στις 28 Αυγούστου του 2015, την ίδια ημέρα που θα μεταδωθεί και στους κινηματογράφους IMAX (ΗΠΑ).

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ορόσημο για το Netflix αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε ταινίες και σας είχαμε γράψει γι’αυτό.

Διαβάστε περισσότερα για: ,