Ο Vin Diesel μας δείχνει την πρώτη φωτογραφία με τον Paul Walker από το Fast and Furious 7 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Vin Diesel μας δείχνει την πρώτη φωτογραφία με τον Paul Walker από το Fast and Furious 7

Ειδήσεις | 30-9-2014 |

Ο Vin Diesel “ανέβασε” την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του “Fast and Furious 7” με τον Paul Walker. Ήταν η τελευταία ταινία του διάσημου αδικοχαμένου ηθοποιού.

Ο Diesel έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι μόλις είχε δει ένα “απίθανο” τρέιλερ της ταινίας, το οποίο τον άφησε άλαλο και ήταν απόλυτα συγκινησιακό και συνάμα γλυκόπικρο. “…υπερβάλαμε εαυτόν όλοι μας, για να κάνουμε υπερήφανο τον Pablo, αλλά δικέ μου, εύχομαι να ήταν εδώ να δει τι έχουμε φτιάξει και πόσο πολύ έχουμε προσπαθήσει.”

Paul Walker Vin Diesel Fast and Furious 7

Ο θάνατος του Walker ήρθε απρόσμενα κατά την διάρκεια του διαλλείματος των γυρισμάτων της τελευταίας πολύ επιτυχημένης σειράς ταινιών. Χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία CGI και κομπάρσοι με τον ίδιο σωματότυπο με αυτόν του Walker για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Οι κομπάρσοι ήταν τα αδέλφια του, Cody και Caleb.

O Diesel συμπρωταγωνίστησε με τον Walker στο πρώτο Fast and Furious καθώς και στα τρία τελευταία μέρη της διάσημης σειράς ταινιών. Όταν πέθανε ο Walker έγραψε κάποια πράγματα βγαλμένα μέσα από την καρδιά του. “Εύχομαι να μπορούσες να δεις τον κόσμο τώρα”, έγραψε λίγο μετά το ατύχημα, “και την βαθύτατη επίπτωση που είχε η ζωή σου σ’ αυτόν, σε μας, … σε μένα… Πάντα θα σε αγαπάω, Brian (το όνομα του χαρακτήρα του Walker στις ταινίες), σαν τον αδερφό μου… μέσα και έξω από την οθόνη”. Το Fast and Furious 7 θα ξεκινήσει να προβάλετε στις 3 Απριλίου  του 2015. Brian, οι επόμενες ταινίες, εάν υπάρξουν, δεν θα είναι ίδιες γιατί θα λείπει ένα αναντικατάστατο κομμάτι τους.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,