Θα είναι ο Benedict Cumberbatch, στο "Justice League", της DC; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Benedict Cumberbatch, στο “Justice League”, της DC;

Ειδήσεις | 8-9-2014 |

Θα μπορούσαμε να πούμε ένα “Μακάρι”, αλλά δεν θα είναι αρκετό. Τα νέα λοιπόν είναι τα κάτωθι:

Ο Benedict Cumberbatch φημολογείται εδώ και μήνες ότι θα συμπεριληφθεί στο “Justice League”, το οποίο θα ακολουθήσει το “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Ο Άγγλος αν είναι εμπλεκόμενος θα ενσαρκώσει τον Martian Manhunter, έναν ήρωα του σύμπαντος της DC, ο οποίος κρύβει την ταυτότητά του, δουλεύοντας σαν ντέντεκτιβ στην αστυνομία της Metropolis.

“Θα αφήσω αυτή τη φήμη να κυκλοφορεί,” δήλωσε ο ηθοποιός στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τον ‘Άνδρα της Χρονιάς”, από το GQ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος συνδεόταν με τον “Dr. Strange” του αντιπάλου στρατοπέδου της Marvel, πράγμα και το οποίο αρνήθηκε, ρωτήθηκε αν θα ενσαρκώσει κάποιον ‘κακό’ στο sequel του “Man of Steel”:“Ωραίο είναι αυτό, δεν το είχα ακούσει μέχρι σήμερα.” 

Το πρώτο σενάριο του “Justice League” απορρίφθηκε το 2010, και το σενάριο τότε ήθελε να ενώνονται Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Aquaman, The Flash, και  Martian Manhunter.

Ωστόσο, ο David S. Goyer ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το reboot του Superman αρχικά είχε δηλώσει:“Πόσοι από τους θεατές έχουν ακούσει τον Martian Manhunter; Από αυτούς που τον ξέρετε, πόσοι έχετε κάνει ποτέ σεξ;” εκφράζοντας έτσι ότι πρέπει να είσαι πολύ nerd για να τον γνωρίζεις.

Ο Goyer βοήθησε στο να γραφτεί το σενάριο του “Man of Steel 2”, αλλά αυτό ξαναγράφτηκε από τον Chris Terrio. Ο Goyer, στον οποίο ανήκει το σενάριο του “Argo”, φημολογείται ότι θα είναι ο σεναριογράφος του “Justice League”.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,