Ο Sylvester Stallone θα είναι ο σκηνοθέτης του “Rambo: Last Blood” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sylvester Stallone θα είναι ο σκηνοθέτης του “Rambo: Last Blood”

Ειδήσεις | 12-9-2014 |

Νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν στο ιντερνέτ για την πέμπτη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς ταινιών “Rambo”.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, ο θρύλος John Rambo, θα βρει επιτέλους την Ιθάκη του στην πέμπτη και, από ότι όλα δείχνουν, τελευταία ταινία με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Last Blood”(το τελευταίο αίμα). Ένας καθόλα αντιπροσωπευτικός τίτλος για αυτήν, μιας και η σειρά ταινιών ξεκίνησε το ταξίδι της από τις ζούγκλες του Βιετνάμ το 1982 με τίτλο “First Blood”.

Εκτός από την επιστροφή του ως ο θρυλικός John J. Rambo, φήμες θέλουν τoν Sylvester Stallone να είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το κύκνειο (ίσως) άσμα της σειράς. Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός όντως δήλωσε πως ετοιμάζεται για αυτή την ταινία μιας και έχει τελειώσει το “The Expendables 3”.

“Έχω ξεκινήσει την γυμναστική” δήλωσε. “ θα είμαι καταλλήλως μοχθηρός με όλα τα παρελκόμενα, αλλά και διανοητικός. Ένας δολοφόνος με καρδιά. Έξυπνος, μα συνάμα χαζός. Ψηλός αλλά και κοντός. Θεόρατος, μα λεπτός. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. (μιλάς με γρίφους γέροντα!) Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλα τα επίπεδα.”

Ο Sly κάποτε, περιέγραψε το νέο Rambo σαν τη δικιά του “βερσιόν” του “No Country for Old Men”(ας ελπίσουμε ότι δεν θα κοιμηθούμε στην αρχή της ταινίας και μετά θα ξυπνήσουμε με την απορία του τι έγινε ρε παιδιά;;;). Η επίσημη πλοκή είναι ακόμη θολή, αλλά φήμες θέλουν τον Rambo να τα βάζει με ένα Μεξικάνικο καρτέλ, κρατηθείτε, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. Μια άλλη πληροφορία λέει ότι το όλο σενάριο να είναι βασισμένο στο διήγημα του James Byron Huggins, “Hunter”. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός δρόμος που θα διαλέξει να περπατήσει ο John.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , ,