Στα σκαριά ταινία για τον Obi-Wan Kenobi - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στα σκαριά ταινία για τον Obi-Wan Kenobi

Ειδήσεις | 15-9-2014 |

Σας είχαμε ξαναπεί πόσο πολύ θέλει η Disney να εκμεταλλευτεί το franchise του Star Wars, μετά την αγορά της Lukas Films. Μετά από την δρομολόγηση της νέας τριλογίας με τον J.J. Abrams στο τιμόνι της πρώτης τουλάχιστον ταινίας, και την σειρά Star Wars Rebels (που μοιάζει πολύ πιο ενδιαφέρουσα από το προηγούμενο Clone Wars), έχουμε τις πρώτες σκέψεις για stand-alone ταινίες χαρακτήρων από το σύμπαν του Star Wars, με πρώτον τον Obi-Wan Kenobi φυσικά… 

Δύο ταινίες με χαρακτήρα “origins” έχουν ήδη προγραμματιστεί στο σύμπαν του Star Wars και κάπου μετά το έβδομο επεισόδιο που συνεχίζει γυρίσματα. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ταινίες για το παρελθόν των Han Solo και Boba Fett. Πέρα από αυτούς και ο Yoda θεωρείται ένας από τους πιθανούς χαρακτήρες για δική του ταινία. Οι πρώτες πληροφορίες όμως δείχνουν ότι μία από τις μία αυτές ταινίες θα αφορά τον Obi-Wan.

Η Lukas Film υπό τη νέα της διεύθυνση φαίνεται πως, αν και δεν ήθελε να κάνει ταινίες για κάποιον Jedi ή κάποιον Sith, οδηγείται σε μία ταινία για τον μεγάλο Jedi, καθώς πρώτον, οι fans του Star Wars σε σχετικές δημοσκοπήσεις για το ποιον ήρωα θέλουν, ψήφισαν τον Obi-Wan, και δεύτερον, καθώς ο πρωταγωνιστής έχει ήδη βρεθεί, με τον Ewan McGregor να δηλώνει ότι θα ήθελε να γυρίσει στον ρόλο του Jedi.

Οι συζητήσεις βέβαια είναι πρώιμες, όμως σίγουρα αν προσωπικά ήθελα να δω ταινία για κάποιον, αυτός θα ήταν ο Obi-Wan.