Σκάνδαλο υποκλοπών, σε σκηνοθεσία George Clooney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σκάνδαλο υποκλοπών, σε σκηνοθεσία George Clooney

Ειδήσεις | 8-9-2014 |

Μη μου αγχώνεσαι αγαπητέ αναγνώστη. Δεν εμπλέκεται ο αγαπημένος σου ηθοποιός σε κάποιο σκάνδαλο. Αποφάσισε να καθίσει εκ νέου στην σκηνοθετική καρέκλα, αυτή φορά με ένα θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο Clooney θα σκηνοθετήσει την μεταφορά του βιβλίου “Hack Attack” από τον δημοσιογράφο της Guardian, Nick Davies. Η θεματολογία του βιβλίου αφορά την έρευνα του Davies για την αυτοκρατορία του Rupert Murdoch, την οποία βαραίνει το σκάνδαλο με τις τηλεφωνικές υποκλοπές που κλόνισε μία για πάντα την αξιοπιστία του ομίλου στη Μεγάλη Βρετανία.

“Το βιβλίο τα έχει όλα. Ψέματα, διαφθορά, εκβιασμούς, στα μεγαλύτερα κλιμάκια της κυβέρνησης, από την μεγαλύτερη εφημερίδα του Λονδίνου,” δηλώνει ο ηθοποιός. “Και το ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, είναι το καλύτερο. Ο Nick είναι γενναίος και πεισματάρης δημοσιογράφος, και είναι τιμή μας να φέρουμε το βιβλίο του στην οθόνη.”

Ο Michael De Luca, ο διευθυντής παραγωγής της Columbia pictures, δηλώνει:”Σαν γιος δημοσιογράφου, ο Clooney έχει ένα αιχμηρό ενδιαφέρον στον ρόλο που παίζει η δημοσιογραφία στην ζωή μας, είτε αυτό είναι για καλό, όπως στο ‘Καληνύχτα και Καλή Τύχη’, είτε για κακό. Με το ‘Hack Attack’, ο George θα εξερευνήσει την σκοτεινή πλευρά του κόσμου αυτού, μία επιχείρηση της οποίας όλοι οι κανόνες δεν υπάρχουν πια, στην προσπάθεια του εύκολου κέρδους.”

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, με την παραγωγή να γίνεται από την εταιρεία του Clooney, Smokehouse Pictures, εταιρεία που στήριξε και την παραγωγή του Argo.

Διαβάστε περισσότερα για: