Πρώτη εικόνα της Jane. Του Ταρζάν, ξέρετε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα της Jane. Του Ταρζάν, ξέρετε

Ειδήσεις | 1-9-2014 |

Ή αλλιώς, “Αρχίσαμε τις Ταρζανιές”.

Και τι δεν έχει ακουστεί για το project. Μέχρι και για ακύρωση της παραγωγής ακούσαμε. Αλλά τώρα πια είμαστε σίγουροι ότι η παραγωγή έχει βάλει ταχύτητα, και πάει προς ολοκλήρωση.

Έχουμε την πρώτη εικόνα της Jane Porter , την οποία θα ενσαρκώσει η Αυστραλιανή ηθοποιός Margot Robbie, η οποία φιγουράρει με το βικτοριανό της φόρεμα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε εξωτερικό γύρισμα στην Αγγλία, στις 27 Αυγούστου. Οι συμπρωταγωνιστές της Robbie, Alexander Skarsgard και Christoph Waltz, δεν μπόρεσαν να μπουν στο στόχαστρο του φωτογραφικού φακού.

Βασισμένο στη νουβέλα του Edgar Rice Burrougs, ο “Tarzan” λαμβάνει χώρα χρόνια αργότερα από την επιστροφή του Ταρζάν στον πολιτισμό, στο πλευρό της γυναίκας του Jane. Τώρα πρέπει να επιστρέψει πίσω για να υπηρετήσει, αλλά αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι αυτό είναι ένα ολόκληρο σχέδιο του Captain Leon Rom. Αλλά αυτό που θα ακολουθήσει δεν το γνωρίζει καμία πλευρά.

Η Warner Bros. έχει ορίσει ημερομηνία εξόδου την πρώτη Ιουνίου του 2016. Η ταινία θα είναι γυρισμένη σε 3D, σε σκηνοθεσία του David Yates.

Η ταινία βρίσκεται σε παραγωγή εδώ και σχεδόν μία 10ετία, με μεγαλύτερα πλήγματα τις αποχωρήσεις των Guillermo del Toro και Stephen Sommers από την σκηνοθεσία.

first-look-of-margot-robbie-as-jane-in-tarzan-unveiled

Διαβάστε περισσότερα για: , ,