Όταν ο David Fincher διάλεξε τον Ben Affleck, όταν googl-αρε το χαμόγελό του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο David Fincher διάλεξε τον Ben Affleck, όταν googl-αρε το χαμόγελό του

Ειδήσεις | 21-9-2014 |

Ο αγαπημένος David Fincher έδωσε συνέντευξη στο Playboy σχετικά με το Gone Girl,  την επόμενη ταινία του δηλαδή, η οποία πρόκειται για την μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Gillian Flynn,  με τον Ben Affleck σαν Nick Dunne, ο οποίος αναζητώντας την γυναίκα του γίνεται ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της.

Όταν ερωτήθηκε για πιο λόγο διάλεξε τον Affleck, η απάντησή του πέρα από μη αναμενόμενη ήταν και αφοπλιστική, και μας κάνει να τον συμπαθήσουμε ακόμα περισσότερο:”Μπορείς να βασίσεις το casting σε κρίσιμες σκηνές. Στο Gone Girl υπάρχει ένα χαμόγελο που κάνει ο πρωταγωνιστής, όταν ο τοπικός τύπος του ζητά να σταθεί δίπλα στην αφίσα της αγνοούμενης γυναίκας του. Κοιτούσα φωτογραφίες στο Google, και βρήκε 50 του Affleck που έχει αυτό ακριβώς αυτό το χαμόγελο σε δημόσιες εμφανίσεις. Βλέπεις τις φωτογραφίες και ξέρεις ότι μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα, και την ίδια στιγμή φαίνεται ευάλωτος στους ανθρώπους που μπορεί να έχουν άλλη άποψη για αυτόν”. 

Όσοι γνωρίζετε το βιβλίο, ξέρετε σε ποια σκηνή αναφέρεται ο σκηνοθέτης, με ένα χαμόγελο του μπορεί να θεωρηθεί εκείνο ενός καλό συζύγου, ή του αμετανόητου δολοφόνου.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,