Ο Orlando Bloom θέλει να επιστρέψει στους "Πειρατές" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Orlando Bloom θέλει να επιστρέψει στους “Πειρατές”

Ειδήσεις | 10-9-2014 |

O Orlando Bloom δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στους “Pirates of the Caribbean” για την πέμπτη προσθήκη του franchise, με Johnny Depp και Geoffrey Rush να έχουν ήδη συμφωνήσει για την συμμετοχή τους.

Ο Bloom ενσάρκωσε τον Will Turner στις πρώτες τρεις ταινίες, και αποχώρησε από το “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” το 2011, για να ασχοληθεί με άλλες ταινίες. Τότε είχε δηλώσει:“Πέρασα πολύ καλά γυρίζοντας αυτά τα φιλμ. Απλά ήθελα να κάνω άλλα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική ταινία. Ό,τι και να κάνει ο Johnny θα είναι φανταστικό”.

Φαίνεται όμως ότι ο Άγγλος ηθοποιός έχει αλλάξει γνώμη. Στην τελευταία Comic Con, δήλωσε:“Έχουν γίνει συζητήσεις και είναι ανοιχτός σε αυτό. Η όλη εμπειρία να δουλεύω με τον Depp και με τον σκηνοθέτη Gore Verbinski, ήταν καταπληκτική για εμένα.” 

Η δήλωση όμως επικεντρώθηκε στην συνεργασία του με τον Depp:”Πέρασα πολύ ωραία δουλεύοντας με τον Depp, και ήταν και ένας λόγος που δέχτηκα τον ρόλο σε πρώτη φάση. Ήμουν fan του Johnny, και το να είμαι δίπλα του για να δω πως δουλεύει ήταν δώρο για εμένα”.

Η πέμπτη ταινία θα γυριστεί στην Αυστραλία, με ημερομηνία εξόδου την 7η Ιουλίου του 2017, σε σκηνοθεσία Joachim Ronning και Espen Sandberg, και σενάριο Jeff Nathanson.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,