Ο Liam Neeson κι ο Bono συγγράφουν ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Liam Neeson κι ο Bono συγγράφουν !

Ειδήσεις | 20-9-2014 |

Και το εννοώ. Τα δύο αυτά παιδιά, είπαν να ασχοληθούν και με το σενάριο κινηματογράφου. H συγγραφή σεναρίου είναι αντικειμενικά δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Αλλά… είναι τρελοί αυτοί οι Ιρλανδοί! Έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τόσο ο Liam Neeson όσο και ο frontman των U2  Bono, είπαν να ενώσουν τα ταλέντα τους και να δοκιμαστούν σε έναν άκρως δημιουργικό τομέα, όπως είναι αυτός του σεναρίου, τον οποίο κανείς από τους δύο δεν είχε αγγίξει στο παρελθόν.

“[o Bono κι εγώ] συζητάμε αρκετά, ή πολλές φορές εγώ απλά τον ακούω. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος” δήλωσε ο Neeson στη βρετανική εφημερίδα “The Independent”. ” Έχει μια σεναριακή ιδέα πάνω στην οποία δουλεύουμε εδώ και έξι χρόνια”.  Και τι πραγματεύεται το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα; Η ταινία μας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του ’70 και μας βάζει στον κόσμο των “Irish showbands”, μεγάλων ιρλανδικών συγκροτημάτων, που αποτελούνταν από έξι ή επτά μέλη, έπαιζαν διάφορα είδη μουσικής (από ροκ ‘εν ρολ και κάντρι μέχρι ποπ και τζαζ) και περιπλανούνταν σε όλη τη χώρα ερμηνεύοντας δημοφιλή κομμάτια . Ε, είναι ξεκάθαρο πια πως η κοινή ιρλανδική ρίζα έχει παίξει το ρόλο της στη συγκεκριμένη σύμπραξη.

Ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό με την τύχη της ταινίας, όπως για παράδειγμα το πότε θα βγει στις αίθουσες. Αλλά όπως ίσως θα ‘χεις καταλάβει, Bono ειν’ αυτός και σίγουρα θα βρει τρόπο να φτάσει η ταινία άμεσα στο κοινό (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την έναρξη παγκόσμιας εκστρατείας sharing).

Διαβάστε περισσότερα για: ,