Το "Interstellar" θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Christopher Nolan - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Interstellar” θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Christopher Nolan

Ειδήσεις | 30-9-2014 |

Ο διάρκεια του “Interstellar” του έγινε γνωστή από την Warner Bros και όπως φαίνεται θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του του Christopher Nolan μέχρι στιγμής.

Η απάντηση, λοιπόν, είναι 169′. Δείτε στο παρακάτω γράφημα μια σύγκριση με τις προηγούμενες ταινίες του:

Nolan

Ενώ τα 169′ τουInterstellar είναι τα περισσότερα από κάθε ταινία του σκηνοθέτη μέχρι σήμερα, είναι μόνο λίγα λεπτά της περισσότερα από την τελευταία ταινία του, “The Dark Knight Rises. Όταν κυκλοφόρησε το “Transformers: Age of Extinction πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για τη μεγάλη διάρκεια της ταινίας αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές από τις καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ είναι μεγάλες ταινίες. Το πρόβλημα με το χρόνο εμφαανίζεται μόνο όταν δεν απολαμβάνουμε την ταινία. Και δεν πάμε πολύ πίσω, αφού κανείς δε διαμαρτυρήθηκε για τα 165′ τουBoyhood που κυκλοφόρησε και αυτό το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον είναι, επίσης, το γεγονός ότι η μέση διάρκεια των ταινιών του Hollywood είναι περίπου 110′.

Και επειδή αγαπάμε τον κύριο Christopher Nolan και αναμένουμε πολλά απ’την επερχόμενη ταινία του, ας δούμε ένα πρόσφατο tweet του σκηνοθέτη Edgar Wright, όταν είχε μόλις δει την ταινία:

Τελειώνοντας, πέρα από το “Interstellar” που θα δείτε τον Νοέμβρη, φαίνεται ότι όταν θα πάμε σινεμά για την ταινία του Nolan, θα δούμε και το πρώτο trailer των Avengers 2.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,