Το “Guardians Of The Galaxy” είναι πλέον η πιο κερδοφόρα ταινία της Χρονιάς - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Guardians Of The Galaxy” είναι πλέον η πιο κερδοφόρα ταινία της Χρονιάς

Ειδήσεις | 4-9-2014 |

Τα καλά πράγματα συμβαίνουν στους καλούς ανθρώπους, ή μάλλον στην περίπτωσή μας στις καλές ταινίες, λέει μια παροιμία.

Το Guardians Of The Galaxy πρόσθεσε άλλα 3,8 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του χθες (παράφραση του: «για κάποιους αξίζει 3,8 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο να δουν αυτήν την ταινία παρά το “Sin City 2”»), εκτοξεύοντας την ταινία της Marvel στα 262,1 εκατομμύρια δολάρια σε σύνολο εισπράξεων, ή για να το θέσουμε αλλιώς, μάζεψε αρκετά για να ρίξει από την πρώτη θέση το “Captain America: The Winter Soldier” στην μάχη της πρωτιάς για το 2014.

Τα λεφτά είναι «πολλά Άρη», αλλά δεν είναι τόσα πολλά σε σχέση με άλλες χρονιές. Για παράδειγμα το “Hunger Games: Catching Fire” έβγαλε 424 εκατομμύρια δολάρια πέρσι, και το 2012 το “Avengers” έπιασε τα 623 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια έχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες ακόμη και μπορεί να υπάρξει αουτσάιντερ για την πρωτιά. Το “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” μπορεί να βγάλει τόσα κι άλλα τόσα. Γι αυτό μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

Δείτε περισσότερα και την κριτική μας για το Guardians of the Galaxy που κάνει πρεμιέρα σήμερα 4 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,