Το γράμμα του 15χρονου στην Emma Watson που έγινε viral - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το γράμμα του 15χρονου στην Emma Watson που έγινε viral

Ειδήσεις | 30-9-2014 |

Δεν πρέπει να αφήνουμε το φύλο να μας καθορίζει λέει ο μαθητής από ένα σχολείο αρρένων.

Πολλοί συγκινήθηκαν από την πρόσφατη ομιλία της Emma Watson ως πρέσβειρας του ΟΗΕ για θέματα Ισότητας των δύο φύλων στη Νέα Υόρκη.

Όμως ο Ed Holtom, ένας 15χρονος μαθητής σε σχολείο αρρένων στην Αγγλία, έχει γίνει ευρέως γνωστός για την εγκάρδια επιστολή του στη Watson που δημοσιεύθηκε από την βρετανική Sunday Telegraph.

Παρακολούθησα την ομιλία της Emma Watson και συμφώνησα με όλα όσα είπε, και απογοητεύτηκα συνειδητοποιώντας πόση άγνοια έχουν επί του θέματος μερικά από τα άλλα παιδιά στην τάξη μου ήταν έγραψε ο Holtom. Ο 15χρονος μαθητής υποστήριξε τα λεγόμενα της Watson, δηλαδή ότι δεν πρέπει να υπάρχει αρνητική προσέγγιση προς το φεμινισμό, προσθέτοντας ότι η ισότητα των φύλων δεν αφορά μόνο την ισότητα των αμοιβών. Έγραψε ότι οι άνθρωποιθα πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν ο ένας τον άλλο για να ακολουθούν τα στερεότυπα και ότιδεν πρέπει να αφήνουμε το φύλο να μας καθορίζει“.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή εδώ. Δείτε και το σχετικό Εκτός Θέματος για τις απειλές που δέχτηκε η Watson μετά την ομιλία της.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,