Ο George Clooney θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο Cecil B DeMille, στις επόμενες Χρυσές Σφαίρες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο George Clooney θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο Cecil B DeMille, στις επόμενες Χρυσές Σφαίρες

Ειδήσεις | 17-9-2014 |

Την προηγούμενη χρονιά το βραβείο παρέλαβε η Diane Keaton, για λογαριασμό του Woody Allen, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Πριν από αυτό η Jodie Foster, στην πρώτη της ξεκάθαρη αναφορά για την σύντροφό της.

Στην επόμενη απονομή λοιπόν των Golden Globes, παραλήπτης θα είναι ο George Clooney.

Ο 53χρονος ηθοποιός, έχει ήδη κερδίσει Χρυσή Σφαίρα 4 φορές, σε σύνολο 13 υποψηφιοτήτων. Η καριέρα του έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες, όπως τα “Καληνύχτα και Καλή Τύχη”, “Syrianna” και το οσκαρικών δεδομένων “Gravity”, τηλεοπτικά έγινε πασίγνωστος με το “ER”, αλλά έχει στο ενεργητικό του και κάποιες αποτυχίες, όπως το “Batman and Robin”.

Το πρώτου όσκαρ ήταν Β’ Ανδρικού το 2006 για το “Syrianna”, και το δεύτερο όσκαρ του το παρέλαβε σαν παραγωγός το 2013, για το “Argo”, του Ben Affleck. Οι νίκες του στις Χρυσές Σφαίρες ήταν τα “O’ Brother Where Art Thou?”, “Syriana”, “Argo” (ξανά σαν παραγωγός) και το 2011 για το “The Descendants”.

Οι Χρυσές Σφαίρες ακόμα και σήμερα θεωρούνται ο φτωχός συγγενής των Όσκαρ, αλλά το βραβείο “Cecil B DeMille” θεωρείται ένα από σημαντικότερα βραβεία συνολικής προσφοράς στον κινηματογράφο, που υπάρχουν στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,