Εικόνες από Katherine Waterston και Benicio Del Toro στο "Inherent Vice" του Paul Thomas Anderson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εικόνες από Katherine Waterston και Benicio Del Toro στο “Inherent Vice” του Paul Thomas Anderson

Ειδήσεις | 6-9-2014 |

Βρισκόμαστε εν μέσω φεστιβαλικής σαιζόν και μας έχει ήδη ανοίξει η όρεξη. Κι όμως, αυτή τη φορά η ταινία που μας απασχολεί δεν έρχεται ούτε από Βενετία ούτε από Τορόντο. Πρόκειται για τη νέα δουλειά του Paul Thomas Anderson, προερχόμενη από το “Inherent Vice” του Thomas Pynchon, η οποία και θα κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα από τώρα στο φετινό Νew York Film Festival.

Η ταινία είναι ένα φιλμ νουάρ που παίζει με το μυαλό σου και ξαναφέρνει τον Paul Thomas Anderson στα ίδια λημέρια  με τον αλλοτινό του πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix (είχαν συνεργαστεί και στο “The Master”).Έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την ταινία με τον Josh Brolin, αλλά τώρα που πλησιάζει η πρεμιέρα, έχουμε τις πρώτες εικόνες και από τα άλλα μέλη του καστ, όπως την ταχύτατα ανερχόμενη Katherine Waterston και τον Benicio Del Toro .

pta1

Κατά τα άλλα, αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι ότι το “Inherent Vice” κρίθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους από την αρμόδια αμερικανική επιτροπή MPAA, λόγω “περιεχομένου σχετικού με χρήση ναρκωτικών, γυμνών σκηνών, βίας και υβριστικού λεξιλογίου”. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης φαίνεται ότι συνεχίζει απτόητος τη δημιουργική του πορεία, αφού φημολογείται ότι ήδη συζητάει την επόμενη ταινία του με την Annapurna Pictures της Megan Ellison, με την οποία έχει συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν. Το “Inherent Vice” κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτώβρη στο New York Film Festival και βγαίνει στις αίθουσες στις 12 Δεκέμβρη 2014.

inherent-vice (1)

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,