Ο "Deadpool" έχει ημερομηνία εξόδου, πρωταγωνιστή και υλικό από τα γυρίσματα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “Deadpool” έχει ημερομηνία εξόδου, πρωταγωνιστή και υλικό από τα γυρίσματα

Ειδήσεις | 23-9-2014 |

Και όλα αυτά με τις ευλογίες του κοινού.

Επιτέλους, και μετά από 5 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, η Twentieth Century Fox και Marvel Comics προχωρούν ολοταχώς στην δημιουργία ενός spin-off από το σύμπαν των X-MEN. Εκείνο του Deadpool.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Fox, ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου του 2016, με τον Tim Miller στη θέση του σκηνοθέτη, και πρωταγωνιστή τον προκάτοχο του ρόλου στο X-MEN Origins: Wolverine, Ryan Reynolds. Συμφωνία ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά μετά την θετική ανταπόκριση του κοινού στο βίντεο που διέρρευσε, μάλλον σκόπιμα, στην δημοσιότητα, με τα test-shots του Reynolds, μάλλον ο ηθοποιός ετοιμάζεται να φορέσει την κόκκινη στολή του ήρωα.

Ο αγαπημένος ήρωας της Marvel, Deadpool, κατά κόσμον Wade Wilson, είναι ένας αρκετά ομιλητικός μισθοφόρος, ο οποίος κατέχει διάφορες ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταχείας ίασης τους οργανισμού του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Reynolds σχολίασε το βίντεο, τονίζοντας ότι έτσι βοηθήθηκε η ταχύτητα της παραγωγής:“Η ταινία βρισκόταν σε στάσιμο σημείο εδώ και καιρό. Ήταν τόσο μεγάλη η αντίδραση του κοινού, που αισθανόσουν ότι ‘μάλλον δεν είμαστε τρελοί που αγαπήσαμε αυτόν τον χαρακτήρα, αυτόν τον ρόλο’. Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τη δύναμη του Ίντερνετ, και είναι πολύ ωραίο το ότι Twitter και Facebook και Instagram μπορούν να κινήσουν βουνά, αν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο”.

Ο ηθοποιός πάντως ήταν στις πρώτες επιλογές ακόμα και όταν ο Deadpool, υπολογιζόταν να βγει στις αίθουσες πολύ πριν την εμφάνισή του στο X-MEN Origins. Συγκεκριμένα, από το 2003.

Με την ανακοίνωση της ταινίας, η Fox προχώρησε και σε άλλες αλλαγές του προγράμματός της, αλλάζοντας την ημερομηνία του Assassin’s Creed, βγάζοντας το από το πρόγραμμα του 2015.

Η διασκευή του βιντεοπαιχνιδιού της Ubisoft, με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, αναμενόταν στις 7 Αυγούστου του 2015, αλλά με τις συνεχείς αλλαγές του σεναρίου, πηγές αναφέρουν ότι δεν θα είναι έτοιμο, και έτσι μετατίθεται για το 2016. Αντίθετα σε αυτή την ημερομηνία θα δούμε το reboot των Fantastic Four.

Δείτε το βίντεο με τα test shots του Deadpool εδώ:

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,