Πρώτο κλιπ του "St. Vincent" με τον απολαυστικό Bill Murray - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο κλιπ του “St. Vincent” με τον απολαυστικό Bill Murray

Ειδήσεις | 8-9-2014 |

Στο Toronto International Film Festival φέτος έχει θεσπιστεί “Ημέρα Bill Murray” . Η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ, αν διοργάνωνα φεστιβάλ, οπωσδήποτε θα προγραμμάτιζα μια τέτοια μέρα. Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι μια κατηγορία μόνος του. Στο πλαίσιο αυτής της φεστιβαλικής μέρας λοιπόν, κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Bill Murray με τίτλο “St. Vincent”.  

Ο Murray ερμηνεύει το ρόλο του Vincent, ενός εκκεντρικού και σαρκαστικού μισανθρώπου, ο οποίος, εξ αιτίας μιας ατυχούς (ή μήπως όχι;) συγκυρίας, καταλήγει να προσέχει το αγοράκι (πρωτοεμφανιζόμενος Jaeden Lieberher) της γειτόνισσάς  του  (Melissa McCarthy) και άθελά του μαθαίνει να δίνει και να αγαπά μεσ’ από αυτήν την εμπειρία. Ο ρόλος του Bill Murray υπόσχεται όσκαρ, αφού του χαρίζει μια από τις πολύ δυνατές ερμηνευτικά στιγμές του. Η ταινία πρόκειται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Οκτώβρη 2014.

Ως τότε απόλαυσε τον Murray να δίνει ανορθόδοξα “μαθήματα ζωής” στο μικρό προστατευόμενό του σε ένα πρώτο clip της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,