Η ανασκόπηση της κινηματογραφικής εβδομάδας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ανασκόπηση της κινηματογραφικής εβδομάδας

Ειδήσεις | 14-9-2014 |

Άλλη μια Κυριακή έφτασε κι εμείς για δεύτερη συνεχή εβδομάδα είμαστε εδώ για την ανασκόπηση των κινηματογραφικών νέων!

Ξεκινάμε με τον τελικό απολογισμό του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας. Το Cinefreaks ήταν εκεί, με συνεχείς ανταποκρίσεις, κριτικές και ροή ειδήσεων. Το Φεστιβάλ ήταν πλούσιο σε περιεχόμενο, ειδήσεις και γεγονότα και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου με όνομα “Νύχτες Πρεμιέρας” στην Αθήνα αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ και μάλιστα γίνεται 20 χρονών! Εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πλήρες πρόγραμμά του αλλά και τις ταινίες που πρόκειται να δούμε. Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα, οπότε τρέξτε.

12

Στις “Νύχτες Πρεμιέρας” θα κάνει πρεμιέρα και το Committed, μια αισθηματική ταινία από την Κύπρο που γυρίστηκε μέσα σε λίγες μέρες και ταξίδεψε σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Τί λένε, όμως, οι πρωταγωνιστές της ταινίας γι’αυτήν;

Η Jennifer Lawrence και ο Bradley Cooper πρωταγωνιστούν σε ένα δράμα εποχής με όνομα “Serena” και το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας κυκλοφόρησε μέσα στη βδομάδα. Μπορείτε να το δείτε εδώ, μαζί με αρκετές πληροφορίες για την ταινία.

Σε άλλα νέα, ο Benedict Cumberbatch μας έδειξε πως είναι αξιοθαύμαστος ακόμα κι όταν δεν υποδύεται το δαιμόνιο Sherlock Holmes, αφού με δηλώσεις του στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο τοποθετήθηκε σχετικά με πολλά κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων η ομοφοβία αλλά και… η Χρυσή Αυγή!

12

Στις προτάσεις των Cinefreaks (δείτε όλες τις παλιές ταινίες-επιλογές μας εδώ) γι’αυτήν τη βδομάδα, είχαμε το “Blame it on Fidel!“, ένα δράμα κοινωνικού περιεχομένου και το -εξαιρετικό- “Boyhood” που μετά από 12(!) χρόνια γυρισμάτων κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες κι έκλεψε τις εντυπώσεις!

Έχουμε και μουσικές προτάσεις και αυτήν τη βδομάδα η καλύτερή μας ήταν το soundtrack του “Two Much. Ακούστε το και θα μας θυμηθείτε. Άλλωστε, η Δάφνη Ράλλη κυρίως αυτό συγκράτησε απ’όλη την ταινία και μας προτείνει να απολαύσουμε τις jazz μελωδίες μαζί με ένα 12άρι ουίσκι. Χμμμ.

Για το τέλος αφήσαμε τα αφιερώματα της βδομάδας. Αρχικά, σαν σωστοί TvFreaks, σας προειδοποιήσαμε να μη δείτε 7 αποτυχημένες σειρές που προήλθαν από επιτυχημένες ταινίες. Όχι ότι θα τις βλέπατε, γιατί έχουμε φροντίσει και γι’αυτό με τις δικές μας ποιοτικές προτάσεις οι οποίες θα εμπλουτιστούν λίαν συντόμως. Και επειδή μας αρέσει να γινόμαστε κακοί, καθίσαμε και κάναμε κοτζάμ αφιέρωμα για τις ελληνικές μεταφράσεις τίτλων ξένων ταινιών που μας έκαναν να απορήσουμε!

Γιατίίίίί;

12

Αυτά, λοιπόν, από τους Cinefreaks γι’αυτήν τη βδομάδα! Τα λέμε την άλλη Κυριακή με περισσότερα νέα, προτάσεις και αφιερώματα!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , ,