Το σενάριο της δεύτερης σεζόν του “True Detective” είναι εξαιρετικό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το σενάριο της δεύτερης σεζόν του “True Detective” είναι εξαιρετικό

Ειδήσεις | 23-8-2014 |

Ο σκηνοθέτης του HBO Michael Lombardo μας έδωσε μια πρόγευση της δεύτερης σεζόν του “True Detective”.

Στο φεστιβάλ τηλεόρασης του Εδιμβούργου, που έλαβε χώρα στις 21 Αυγούστου, συνεχώς μιλούσε για το πόσο καλή θα είναι η νέα σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη.

“Όταν έχεις τόσο μεγάλη επιτυχία όπως το “True Detective”, είναι μια πρόκληση, λιγότερο βέβαια για εμάς αλλά περισσότερο για τον Nic (Pizzolatto). Αυτός θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα αρχή, μια “άδεια” σελίδα και να μην στοιχειωθεί από την επιτυχία που ήδη απολαμβάνει η σειρά.” δήλωσε. “Αλλά το σενάριο είναι καλύτερο από την τελευταία σεζόν. Είναι εξαιρετικό.”

Ο Lombardo επιβεβαίωσε αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν, λέγοντας, “Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον Σεπτέμβρη για να είναι έτοιμη η σειρά να βγει στον αέρα το επόμενο καλοκαίρι. Θα έχει διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικό σκηνικό. Θα λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια. Θα υπάρχουν τρείς αστυνομικοί. Ένας από τους χαρακτήρες θα είναι γυναίκα. Νομίζω αυτά είναι όλα όσα μπορώ να σας αποκαλύψω. Θα σας ανακοινώσουμε τους ηθοποιούς που θα παίξουν σύντομα.”

Επίσης για να μας εξιτάρει, αποκάλυψε πολύ λίγες λεπτομέρειες για την πλοκή, “Τα πράγματα διαδραματίζονται για μια ακόμη φορά σε σκοτεινό φόντο. Ο Nic εξερευνά το σκοτάδι στην ψυχή των ανθρώπων… Δεν είναι όμως τόσο σκοτεινό όσο την προηγούμενη φορά, αλλά δεν είναι και πολύ χαλαρό. Στον Nic αρέσει να ρίχνει ματιές στις πιο απόκρυφες γωνιές της ψυχής”.

Οι Colin Farrell (“The Recruit”, “Alexander”, “In Bruges”), Taylor Kitsch (“John Carter”, “Battleship”), Elisabeth Moss (“Mad Men”) και Vince Vaughn (“The Internship”), εικάζονται ως πρωταγωνιστές της δεύτερης σεζόν. Αναμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις του HBO.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , ,