Τρέμε "50 Shades of Grey". Έρχεται το "Old Fashioned" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τρέμε “50 Shades of Grey”. Έρχεται το “Old Fashioned”

Ειδήσεις | 1-8-2014 |

Είσαι βαθιά θρησκευόμενος; Σοκαρίστηκες με το τρέιλερ του “50 shades of Grey”; Μη φοβού. Έρχεται η ταινία σου, με την βοήθεια του Θεού. Την ίδια μέρα με το σαδομαζοχιστικού περιεχομένου ερωτικό θρίλερ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή, θα βγει και στις αίθουσες το “Old Fashioned”, μία ερωτική ιστορία βασισμένη στην πίστη, με μοναδικό σκοπό να χτυπήσει την δημοτικότητα των “50 Αποχρώσεων”.

Ο σκηνοθέτης Rik Swartzwelder δηλώνει:”Ξέρουμε πως ξεκινάμε μάχη, και ότι δεν υπερτερούμε σε όπλα. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Η μία ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή που προσπαθεί να βρει χώρο για μία ρομαντική ιστορία εκ Θεού, στη σύγχρονη Αμερική. Η άλλη είναι μία παραγωγή εκατομμυρίων βασισμένη σε ένα παγκόσμιο best seller, που έχει άλλους στόχους και σκοπούς”.

Με το παραπάνω εννοεί πως η ταινία έχει σαν σκοπό να διαβάλλει τα χριστιανικά ιδεώδη. Αμέ. Και συνεχίζει:”Ήθελα μία ιστορία η οποία αφηγείται τον ρομαντισμό εκ θεού, σε σοβαρή βάση. Μία ιστορία, η οποία εξερευνά την πιθανότητα μίας ανώτερης παρέμβασης. Πρέπει να είμαστε όλοι απόλυτα σίγουροι ότι είμαστε εύθραυστοι, και δεν σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε τύψεις σε όσους από εμάς έχουμε κάνει λάθη.” 

Ο Swartzwelder παίζει κιόλας, και η ιστορία αφορά ένα πρώην μέλος φοιτητικής αδελφότητας, ο οποίος ερωτεύεται μία κοπέλα ελεύθερου πνεύματος, την οποία αναπαριστά η Elizabeth Ann Roberts. Το ζευγάρι “βγαίνει” με “παλιομοδίτικο” τρόπο, δηλαδή, όχι σεξ, και όπως λέει και η αφίσα “Ο Ιπποτισμός επέστρεψε”.

Μάλιστα, μάλιστα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,