Οι Transformers φέρνουν τρελά λεφτά στην Paramount - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Transformers φέρνουν τρελά λεφτά στην Paramount

Ειδήσεις | 4-8-2014 |

H Κίνα αγαπάει Transformers, βλέπει μαζικά την ταινία του Michael Bay και γεμίζει τα ταμεία της Paramount, που βλέπει το Transformers: Age of Extinction να γίνεται η δεύτερη ταινία της σειράς που ξεπερνά το όριο του ενός δισεκατομμυρίου (!) δολαρίων σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Αναφερόμαστε στην Κίνα συγκεκριμένα, γιατί η εκεί αγορά “ευθύνεται” κατά κύριο λόγο για την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας, αφού τα 300 εκατομμύρια των εισπράξεων της προέρχονται από εκεί. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στις ΗΠΑ έκοψε το 25% περίπου των εισιτηρίων, με το υπόλοιπο 75% να προέρχεται από τις προβολές σε όλο τον κόσμο. Ως προς αυτό, είναι δηλαδή η χειρότερη ταινία της σειράς (εισπρακτικά) εντός ΗΠΑ, άλλα συνολικά η πρώτη ταινία που μέσα στο 2014 ξεπέρασε το ένα δις εισπράξεων.

Η τρίτη ταινία της σειράς, το Transformers: Dark of the Moon συγκέντρωσε συνολικά 1,12 δις δολάρια σε εισπράξεις το καλοκαίρι του 2011. Το πρώτο Transformers έκοψε εισιτήρια συνολικής αξίας 709 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το sequel Transformers: Revenge of the Fallen 836 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα για: