Το "Shutter Island" γίνεται σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το "Shutter Island" γίνεται σειρά

Ειδήσεις | 26-8-2014 |

Και ενώ η επερχόμενη τηλεοπτική σαιζόν αναμένεται πλουσιοπάροχη, όλο και καινούρια πράγματα ακούγονται ότι θα καταφθάσουν στην μικρή μας οθόνη.

Τώρα τα νέα θέλουν HBO και Paramount Television να είναι σε διαπραγματεύσεις ώστε το “Νησί των Καταραμένων” να γίνει τηλεοπτική σειρά. Προς το παρόν με τίτλο “Ashecliffe”, σκοπός των δύο πλευρών είναι το πιλοτικό επεισόδιο να σκηνοθετηθεί από τον Martin Scorsese, σε σενάριο online slots του Dennis Lehane, ο οποίος έγραψε την νουβέλα, πάνω στην οποία ο Scorsese και η σεναριογράφος Laeta Kalogridis γύρισαν την ταινία το 2010 με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio.

Το “Ashecliffe” είναι το όνομα του απομονωμένου ψυχιατρείου στο οποίο λάμβαναν χώρα τα γεγονότα της ταινίας, με την σειρά να αποτελεί prequel, επικεντρωμένο στις αρχές του 20στου αιώνα και για το πως δημιουργήθηκαν οι πρακτικές του ιδρύματος.

Ο Scorsese σκηνοθέτησε το πιλοτικό του Boardwalk Empire, και έχει συνεργαστεί με τον δημιουργό αυτής της σειράς και στο οσκαρικό , The Wolf Of Wall Street, πράγμα που σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Φήμες λένε ότι η ιδέα ξεκίνησε από την διευθύντρια της Paramount TV, Amy Powell.

Διαβάστε περισσότερα για: ,