Το "By The Sea", με Jolie-Pitt, αρχίζει γυρίσματα στην Μάλτα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “By The Sea”, με Jolie-Pitt, αρχίζει γυρίσματα στην Μάλτα

Ειδήσεις | 19-8-2014 |

Μετά από μήνες ερευνών για την κατάλληλη τοποθεσία, τελικά το “By the Sea”, ξεκινάει γυρίσματα επί ευρωπαϊκού εδάφους, και συγκεκριμένα στη Μάλτα.

Το  “By the Sea” θα είναι η πρώτη on screen εμφάνιση του ζευγαριού μετά το 2005, και το “Mr and Mrs Smith“. 

Η εφημερίδα “Malta Independent”, μετέδωσε ότι η γραφική παραλία Mgarr ix-Xini θα είναι κλειστή για το κοινό από τις 18 Αυγούστου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, για να φιλοξενήσει τα γυρίσματα της ταινίας. Έχουν ήδη στηθεί 2 σκηνικά ένα στην παραλία και έναν σε έναν λόφο ακριβώς απέναντι.  

Ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η ταινία θα λαμβάνει χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της χώρας, το Gozo:“Είμαι πολύ χαρούμενος που παραγωγοί του Hollywood επέλεξαν για ακόμα μία φορά την Μάλτα για τα σχέδιά του, θα είμαι ενθουσιασμένοι να φιλοξενήσουμε τον Κύριο Pitt, την Κυρία Jolie, και την οικογένειά τους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι η ταινία θα βοηθήσει να μπει το νησί Gozo, στον παγκόσμιο χάρτη.”

Ο Pitt, επισκέπτεται την Μάλτα για τρίτη φορά προς χάριν γυρισμάτων, αφού έχει πάει και το 2004, για το “Troy”, αλλά και το 2013, για το “World War Z”.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,