Το "Batman vs Superman", αλλάζει ημερομηνία για να αποφύγει το 3ο Captain America - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Batman vs Superman”, αλλάζει ημερομηνία για να αποφύγει το 3ο Captain America

Ειδήσεις | 8-8-2014 |

DC εναντίον Marvel, σα να λέμε. Φαίνεται λοιπόν πως “Batman v Superman: Dawn of Justice” και “Captain America 3” δεν θα κονταροχτυπηθούν τελικά. Η Warner Bros. επέλεξε να μεταθέσει την ημερομηνία εξόδου του “Dawn of Justice”, από την 6η Μαΐου του 2016, για τις 25 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.

Η WB είναι βασικά ήταν η πρώτη που εξασφάλισε την ημερομηνία του Μαΐου όταν μετέθεσε την ημερομηνία από τον Ιούλιο του 2015, ένα χρόνο αργότερα. Μετά από αυτό, η Marvel ανακοίνωσε ότι την ίδια ημερομηνία για την έξοδο του τρίτου μέρους του Captain America, με καμία πρόθεση να αλλάξει αυτήν την ημερομηνία.

Ο επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige, δήλωσε:”Συνεχίζω να υποστηρίζω την τα ποιοτικά σαββατοκύριακα των μανιακών με το σινεμά. Αν υπάρχουν περισσότερες επιλογές, ίσως να το ευχαριστηθώ λιγότερο. Αλλά κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, το οποίο είναι να παραμένουμε πιστοί στο σχέδιο και στο όραμά μας, για να πάνε μπροστά οι ταινίες μας, και το όραμά μας για τον Captain America 3, είναι πολύ μεγάλο, και επειδή απλά μία ταινία τυγχάνει να πέσει πάνω στη δική μας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουμε εμείς τα πράγματα. Ίσως να έπρεπε, αλλά δεν θα το κάνουμε”, και εμείς με την σειρά μας νομίζουμε ότι φοβούνται λίγο τον ανταγωνισμό ή ότι θέλουν μερίδιο από την πίτα που δεν τους ανήκει.

Η WB ήταν ξεκάθαρα δυσαρεστημένη με την επιλογή της Marvel:”Δεν έχει νόημα για δύο τεράστιες ταινίες με σούπερ ήρωες να βγαίνουν την ίδια μέρα, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλο διάστημα από τώρα μέχρι τις 6-5-2016. Αλλά προς στιγμήν άλλη αλλαγή δεν θα υπάρξει”, δηλώσεις δία στόματος Dan Fellman, προέδρου εγχώριας διανομής της εταιρείας.

Η αλήθεια είναι ότι η Marvel φοβάται. Καθώς καινούριο Captain America, είναι old news, συγκριτικά με ένα καινούριο franchise, που υπόσχεται πολλά. Αλλά θα περιμένουμε κι άλλο μέχρι να κατασταλάξουμε σε στρατόπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,